spot_img

Μέτοχος στην Williams o Paddy Lowe

H ομάδα του Grove ανακοίνωσε την άφιξη του Paddy Lowe στον ρόλο ως υπεύθυνου του τεχνικού επιτελείου, αλλά και ως νέου μετόχου στην ομάδα

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της McLaren, Paddy Lowe, επιστρέφει στην Williams σε υψηλόβαθμο ρόλο, μετά την αποχώρησή του από την Mercedes τον Ιανουάριο. Επιπλέον, θα μπει στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας ως μέτοχος μαζί με την Claire Williams και τον Mike O’Driscoll.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστική συνέντευξη με τον James Glickenhaus

Ο Lowe, θα είναι ουσιαστικά ο αντικαταστάτης του Pad Symonds στην Williams, o οποίος αποχώρησε στο τέλος του προηγούμενου έτους μετά από τρία χρόνια στην ομάδα.

Αυτή, θα είναι η δεύτερη θητεία του Lowe στην ομάδα της Williams. Η πρώτη ήταν από τα τέλη της δεκαετίας του ’80 μέχρι τις αρχές του ’90. Αποτέλεσε έναν από τους ανθρώπους κλειδιά στην εξέλιξη της ενεργητικής ανάρτησης που έδωσε στον Nigel Mansell το πρωτάθλημα οδηγών το 1992.

Αργότερα μεταπήδησε στην McLaren και το 2013 εντάχθηκε στο δυναμικό της Mercedes κατακτώντας τρεις τίτλους οδηγών και κατασκευαστών. Αποχώρησε μετά από ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Williams ευελπιστεί, πως ο Lowe θα μπορέσει να μετατρέψει την πολυετή εμπειρία που έχει σε καλά αποτελέσματα για την ομάδα, ώστε να μπορέσει και πάλι να πρωταγωνιστήσει.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles