spot_img

Μην χάσεις τον τρίτο αγώνα για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1

Το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1 ταξιδεύει αυτή τη Κυριακή στο Μεξικό, όπου θα πραγματοποιηθεί ο τρίτος αγώνας, με το ενδιαφέρον να είναι τεράστιο.

Έπειτα από την επιτυχία και το εκπληκτικό photo finish στη πίστα του Silverstone, έρχεται ο αγώνας στο Autodoromo Hermanos Rodriguez, όπου υπόσχεται ακόμα περισσότερη δράση. Οι οδηγοί βρίσκονται σε καθημερινή βάση σε διαδικασία προπόνηση, όπου μαζί με τους διοργανωτές προετοιμάζονται όσο το δυνατόν καλύτερα για να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία Formula 1.

O Γιώργος Σταματόπουλος προηγείται στο πρωτάθλημα μετά από δύο αγώνες, έχοντας 40 βαθμούς, έχοντας ένα μαξιλαράκι ασφαλείας 10 βαθμών από τον Κώστα Αναστασάκη. Ο Νίκος Σηφάκης θα επιστρέψει για να διεκδικήσει τη νίκη στο Μεξικό, ενώ καλές εμφανίσεις ψάχνουν οι Παναγιώτης Μπούρχας, Γιώργος Ρέα και Σάκης Ζαφειρόπουλος, θέλοντας να δείξουν ένα καλυτερο πρόσωπο. Ο Σπύρος Γιαννιτσέλης μαζί με τους Γιώργο Σκοδριάνο και Αλέξανδρο Μεταξάκη θέλουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους, ενώ βελτίωση ψάχνουν οι Γιάννης Ψαρρός, Ανδρέας Αναγνωστόπουλος και Αλέξανδρος Αθανασόπουλος.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1 διοργανώνεται από το Automotonews και το F1racingnews.gr και μπορείτε να το απολαύσετε κάθε Κυριακή στις 18:00μμ (6 το απόγευμα) στο κανάλι του Automotonews στο Youtube εδώ. Επιπλέον, υπάρχει ζωντανή περιγραφή, ενώ τα μηνύματα από το τσατ είναι πάντα ευπρόσδεκτα.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 10 Μαΐου για τον αγώνα στο Μεξικό. Μέχρι τότε μπορείτε να απολαύσετε τον δεύτερο αγώνα στο Silverstone στο παρακάτω λινκ. Εναλλακτικά, εάν δεν ανοίγει πάτησε εδώ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles