spot_img

Μόνο για εκλεκτούς το νέο Subaru STI

Η Subaru ανακοίνωσε πως θα βγάλει σε περιορισμένη παραγωγή το πιο ισχυρό STI στην ιστορία της που θα φέρει το όνομα Subaru S209 Limited Edition.

Το μοντέλο, όπως το λέει και το όνομά του, θα είναι σε περιορισμένη παραγωγή μόλις 209 μονάδων και φορά τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2.5 λίτρων που αποδίδει συνολικά 335 ίππους στα 447 Nm ροπής. Η απόδοση αυτή παράγεται χάρη στο turbo της STI κατασκευής της HKS, με τη μέγιστη πίεση να είναι στα 18.9 psi. Αν θέλουμε να συγκρίνουμε με το WRX STI, θα δούμε πως στο δεύτερη η μέγιστη πίεση είναι στα 16.2 psi.

Συνδυάζει το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και επίσης διαθέτει το Symmetrical All-Wheel Drive. Διαθέτει διαφορικά εμπρός και πίσω με περιορισμένη ολίσθηση, διαφορικό με κεντρικό έλεγχο (DCCD), ενεργή ροπή και έλεγχο δυναμικής του οχήματος.

 Subaru STI

Εξωτερικά, το S029 LE έχει αναβαθμισμένα αεροδυναμικά στοιχεία σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, τόσο στο εμπρός αλλά και στο πίσω μέρος με τη μεγάλη αεροτομή. Επιπλέον η οροφή είναι κατασκευασμένη από carbon και θα διατεθεί σε μόλις δύο χρωματισμούς. Από τα 209 μοντέλα, τα 128 θα είναι βαμμένα στο WR Blue και τα υπόλοιπα 81 σε White Pearl. H τιμή του αναμένεται κοντά στα 50.000 δολάρια.

  • Βρείτε μας στο facebook
  • Ακούστε όλες τις εκπομπές για την F1 στο κανάλι μας στο Youtube

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles