spot_img

Νέο hypercar ετοιμάζει η Lamborghini δια χειρός Squadra Corse (video)

Η Lamborghini ετοιμάζει κάτι εξωφρενικό για το 2020 και θα παρουσιάσει ένα εκρηκτικό hypercar, το οποίο αναμένεται να τοποθετηθεί στη κορυφή των επιδόσεων, με χρήση εντός πίστας.

Η ιταλική εταιρία έθεσε την εξέλιξη στην Squadra Corse και το νέο της κόσμημα ήδη από τη render φωτογραφία φαίνεται εντυπωσιακά επιθετικό και έτοιμο να κάψει πολύ λάστιχο. Όπως αναμένεται, θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό μοντέλων και θα διατηρήσει τον V12 κινητήρα 6.500cc, με την απόδοση να φτάνει μέχρι και τα 830 άλογα. Όσον αναφορά το κιβώτιο ταχυτήτων, θα είναι της X-tract σειριακό 6 ταχυτήτων.  Επιπλέον δεν αποκλείεται να διαθέτει κάποιου είδους ηλεκτροκινητήρα που θα δίνει επιπλέον δύναμη στο τέρας των Ιταλών.

Η αεροδυναμική σχεδίαση είναι όπως φαίνεται ο πρώτος παράγοντας και η προτεραιότητα και αναμένουμε άκρως επιθετικό εμπρός και πίσω μέρος, με χαρακτηριστικά πρωτότυπου αγωνιστικού που κάνουν τη διαφορά στη σχεδίαση, διατηρώντας το DNA της εταιρείας. Θα κατασκευαστεί σε πλαίσιο από ανθρακόνημα και θα διαθέτει ένα αλουμινένιο υποπλαίσιο στο εμπρός μέρος.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η νέα Lamborghini θα παρουσιαστεί το 2020, με τις φήμες να θέλουν το νέο hypercar να είναι η βάση της εταιρείας για τη συμμετοχή της στο WEC στη κορυφαία κατηγορία από το 2021.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles