spot_img

Ο Alonso αποκάλυψε πως θα φύγει από την McLaren

O Fernando Alonso παραδέχθηκε πως οι μέρες του είναι μετρημένες στην McLaren, καθώς αν δεν κερδίζει μέχρι τον Σεπτέμβριο θα αποχωρήσει.

Ο Ισπανός οδηγός της McLaren επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από έναν αγώνα απουσίας λόγω του Indy 500 και επιστρέφει για τα καλά.

Με φόντο το GP του Καναδά, ο Alonso μίλησε σε δημοσιογράφους και αποκάλυψε πως εάν η McLaren δεν κερδίζει μέχρι τον Σεπτέμβριο, θα αναζητήσει τον τρίτο του τίτλο αλλού.

«Πρέπει να κερδίσουμε. Εάν δεν κερδίζουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο, τότε θα πρέπει να πάρω μια απόφαση. Δεν θα μείνω στην ομάδα. Ήρθα στην ομάδα και σε αυτό το project για να κερδίσω το πρωτάθλημα μαζί της. Εάν δεν είσαι ανταγωνιστικός, τότε αλλάζεις το project. Μέχρι να κάτσω με τον εαυτό μου και να αποφασίσω τι θέλω δεν ξέρω τι θα κάνω [το 2018]».

Οι δηλώσεις αυτές, έρχονται μετά την σφοδρή επίθεση του CEO της McLaren, Zak Brown, προς την Honda. Οι Ιάπωνες δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και δεν μπόρεσαν ούτε στον Καναδά να φέρουν κάποια αναβάθμιση στην κινητήρια μονάδα.

Πλέον, η στάση της ομάδας και των οδηγών φαίνεται να άλλαξε και η επίθεση προς την Honda γίνεται όλο και πιο έντονη. Σίγουρα αυτές οι δηλώσεις γίνονται επίτηδες και η σχέση των δύο πλευρών είναι πλέον πολύ κρίσιμη.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Alonso έχει πει πως θέλει πρόοδο από την Honda για να μείνει, με εφόδια για να παλέψει για το πρωτάθλημα του χρόνου και όχι από τώρα νίκες.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles