spot_img

Ο Alonso δηλώνει πιστός στρατιώτης της McLaren

O Fernando Alonso δήλωσε πως παραμένει πιστός στην McLaren, ενώ τόνισε πως είναι αισιόδοξος για μια ανταγωνιστική χρονιά το 2018.

Ο Ισπανός βρίσκεται στον τρίτο και τελευταίο χρόνο συμβολαίου με την McLaren, με την οποία όπως λέει και ο ίδιος έχει εξαιρετικές σχέσεις και το πρόβλημα είναι η μονάδα ισχύος.

Ο Alonso δεν έχει επιλογές για το 2018 ώστε να πάει σε κορυφαία ομάδα, με τις επιλογές του να περιορίζονται είτε στην McLaren, είτε εκτός F1.

Θέλω να είμαι πιστός στην McLaren. Θα τους δώσω μια ευκαιρία. Έχουμε περάσει πολλές δύσκολες στιγμές μαζί. Νιώθω ως ένα κομμάτι της και πιστεύω πως το αξίζουν.

Στο GP της Ιταλίας, οι συζητήσεις στα παρασκήνια ήταν γύρω από τη λύση της συνεργασίας McLaren & Honda, ώστε η ομάδα του Woking να πάρει κινητήρες της Renault. Όμως, η Toro Rossο πρέπει να συμφωνήσει με την Honda, κάτι που κάνει περίπλοκα τα πράγματα. Οι εξελίξεις τρέχουν αυτή τη στιγμή και οι ανακοινώσεις αναμένονται στο GP Σιγκαπούρης.

Ο Alonso έχει πίστη πως η επόμενη σεζόν της McLaren θα είναι καλύτερη από την φετινή, αλλά περιμένει την βρετανική ομάδα να πάρει τη δική της απόφαση ώστε κι εκείνος να πάρει τη δική του.

Η McLaren είναι σε μια πολύ δύσκολη θέση τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς είναι μη ανταγωνιστική. Νομίζω, το να μην είσαι ανταγωνιστικός τρία χρόνια είναι αρκετά για μια ομάδα σαν τη McLaren, μια από τις μεγαλύτερες ιστορικά. Από την αρχή της επόμενης σεζόν, αυτό θα αλλάξει. Δεν ξέρω τι θα γίνει, όμως είμαι αισιόδοξος. Μία επιλογή είναι να αλλάξουν κινητήρα. Θα περιμένω να πάρουν την απόφασή τους ώστε να πάρω κι εγώ τη δική μου. Όταν αποφασίσουν και ξέρουν τι πακέτο θα έχουν για του χρόνου, τότε θα αποφασίσω.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles