spot_img

O Ecclestone δεν πιστεύει στο Budget Cap

To πρώην αφεντικό της F1, δεν πιστεύει πως το αν εφαρμοστεί το Budget Cap θα αλλάξει την εικόνα της F1 όσον αφορά τον ανταγωνισμό.

Ο Bernie Ecclestone επανήλθε μετά από καιρό στο προσκήνιο και μίλησε για τις αλλαγές που θέλουν FiA και Liberty Media να εφαρμόσουν στο μέλλον. Το σχέδιο προβλέπει την εφαρμογή Budget Cap στις ομάδες και μείωση των μπόνους κυρίως στην Ferrari.

H Scuderia δεν είδε με καθόλου καλό μάτι τις προτάσεις αυτές και απείλησε για ακόμα μια φορά τα τελευταία χρόνια πως θα αποχωρήσει από το σπορ. Ο “Mr E.” πιστεύει πως η απειλή αυτή είναι πραγματική, ενώ το να εφαρμοστεί ένα είδος Budget Cap είναι πάνω κάτω άστοχη.

Οι περισσότεροι στο grid, εάν υπήρχε budget cap δεν θα τα πήγαιναν καλύτερα απ’ότι τώρα. Ό,τι όριο κι αν βάλεις στις Mercedes, Red Bull και Ferrari δεν θα κάνει διαφορά. Θα κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά και θα βρουν τρόπο να ξοδέψουν χρήματα. Αν μιλήσουμε ρεαλιστικά, δεν πρόκειται να συμβεί

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ιδέα του Budget Cap πέφτει στο τραπέζι. Όμως, αξίζει να σημειωθεί πως ποτέ στη σύγχρονη ιστορία μια ομάδα με μικρό προϋπολογισμό κατάφερε να κερδίσει στα ίσα το πρωτάθλημα από άλλες που ξόδευαν τα διπλάσια ή τριπλάσια.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles