spot_img

O Grosjean θέλει αλλαγή στα ελαστικά της F1

O Romain Grosjean τόνισε το γεγονός πως ένα από τα μεγάλα προβλήματα της F1 σήμερα, είναι τα ελαστικά, ενώ κάλεσε σε επιστροφή τις Michelin & Bridgestone.

O Γάλλος διανύει μια ανάμεικτη σεζόν όπου στο πρώτο μέρος της είτε εγκατέλειπε, είτε έκανε απανωτά λάθη. Από το GP Αυστρίας και μετά όμως, έχει βελτιωθεί αισθητά και δεν αποκλείεται να ανανεώσει για ακόμα μια χρονιά με την Haas το 2019.

Όμως ο Γάλλος τώρα, καλεί την F1 να κάνει αλλαγές στα ελαστικά, τα οποία για τον ίδιο είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα του σήμερα.

Δεν έχουμε αρκετή πληροφόρηση για το 2021. Διαβάζω στον Τύπο πως θα έχουμε ζάντες 18 ιντσών και πραγματικά ελπίζω να επιστρέψει η Bridgestone ή η Michelin. Για εμένα, ένα από τα μεγάλα προβλήματα της F1, είναι τα ελαστικά, στο προσπέρασμα ή ακόμα στο να ακολουθείς ένα μονοθέσιο από κοντά. Είναι απλά αδύνατο και πραγματικά κρίμα. Διαβάζω επίσης στον Τύπο πως οι κινητήρες μπορεί να μην αλλάξουν. Θα ήθελα να δω περισσότερες ομάδες να παλεύουν για το βάθρο ή και νίκες όπως το 2012 που είχαμε 7 νικητές στους 7 πρώτους αγώνες.

Ένα ακόμα στοιχείο που θέλει ο Grosjean να επιστρέψει στην F1 είναι οι ανεφοδιασμοί, καθώς θα ενεργοποιήσει όλο και πιο πολύ τον τομέα της στρατηγικής.

Δεν έχω μιλήσει ακόμα στο GPDA γι’αυτό το θέμα, όμως είναι κάτι το οποίο θα ήθελα να επιστρέψει. Η στρατηγική θα είναι πιο ανοικτή. Προς το παρόν, είναι κάπως προβλέψιμη, ξέρεις πως θα αντιδράσεις στη στρατηγική. Αν μείνεις από καύσιμα, θα μείνεις από καύσιμα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles