spot_img

O Hamilton δηλώνει οπαδός της Ferrari

Ο Lewis Hamilton μπορεί να είναι οδηγός της Mercedes, όμως δεν έκρυψε την αδυναμία του για την Ferrari και την ιστορία που έχει στο σπορ.

Ο Βρετανός, κυνηγά τον Sebastian Vettel στη βαθμολογία των οδηγών και βρίσκεται μόλις 12 βαθμούς πίσω του. Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν όμως τον Γερμανό να αποχωρεί για χάρη της Mercedes, όμως από την μεριά του, ο Hamilton έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2018.

Παρά το γεγονός αυτό όμως, ο 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, δηλώνει οπαδός της πιο ιστορικής ομάδας της F1, όμως το μόνο που θέλει φέτος είναι να την κερδίσει.

Το μόνο που σκέφτομαι, είναι να κερδίσω την Ferrari. Δεν είναι όμως μυστικό πως είμαι μεγάλος οπαδός της ομάδας και το τι έχει πετύχει στα motorsport και στον πραγματικό κόσμο με τα αυτοκίνητα δρόμου που κατασκευάζουν. Ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον, όμως προς το παρόν δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά από την Mercedes. Απολαμβάνω τη μάχη μας με την Ferrari και τους θαυμάζω για τον δυνατό ανταγωνισμό.

Μπορεί πολλοί να παρεξηγήσουν τα λεγόμενα του Βρετανού, όμως αυτό που παρατηρούμε τους τελευταίους μήνες είναι η ειλικρίνεια και ο ενθουσιασμός που δείχνει με την φετινή μάχη.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles