spot_img

O Hamilton καθυστέρησε τη διαδικασία του βάθρου διότι παρηγορούσε τον Bottas

O Lewis Hamilton ήταν ο μεγάλος νικητής του τέταρτου αγώνα της χρονιάς στο Αζερμπαϊτζάν, όμως είχε αυτή τη φορά τη τύχη με το μέρος του.

Στο τέλος του 47ου γύρου που αποχώρησε το Safety Car, o Βρετανός ήταν στη 3η θέση, πίσω από τον Valtteri Bottas και τον Sebastian Vettel. Όμως, το λάθος του Γερμανού και το κλατάρισμα του Φινλανδού, του έδωσαν τη 1η θέση και την πρώτη νίκη στο 2018.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Hamilton πήγε να βρει τον άτυχο teammate του και να τον συγχαρεί για την εξαιρετική δουλειά που είχε κάνει και να του πει πως άξιζε τη νίκη.

O Valtteri ήταν πολύ, πολύ άτυχος σήμερα. Το 1-2 θα ήταν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα σήμερα. Δεν θα τoν περνούσα στους τελευταίους γύρους, εάν δεν είχε το κλατάρισμα στο ελαστικό του. Με το που βγήκα από το μονοθέσιο και τελείωσα με τις συνεντεύξεις, πήγα να τον βρω. Ήθελα να τον συγχαρώ για το πόσο καλά οδήγησε στον αγώνα και γι’αυτό άργησα να πάω στο βάθρο. Συνολικά, ο Valtteri άξιζε τη νίκη. Έκανε φανταστική δουλειά και οδήγησε αλάνθαστα.

Η εγκατάλειψη του Bottas και η νίκη του Hamilton, φέρνει τον Βρετανό στη κορυφή της βαθμολογίας με 70 βαθμούς, 4 περισσότερους από τον μεγάλο του αντίπαλο, τον Vettel.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles