spot_img

Ο Hamilton μιλά για την ανταλλαγή κράνους με τον Vettel

O Lewis Hamilton παραδέχθηκε πως το να κάνει ανταλλαγή κράνους με άλλον οδηγό είναι σπάνιο φαινόμενο, όμως στη περίπτωση του Sebastian Vettel ήταν ένα προνόμιο.

Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes έδωσε μια μεγάλη μάχη με τον Γερμανό οδηγό της Ferrari για το πρωτάθλημα και με ένα εκπληκτικό δεύτερο μισό του 2018 κατάφερε να επικρατήσει. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος, οι δύο αντίπαλοι και φίλοι σε μια πολύ όμορφη κίνηση στο Άμπου Ντάμπι, αντάλλαξαν τα κράνη τους δείχνοντας εξαιρετικό αθλητικό πνεύμα.

Τώρα ο Hamilton μιλάει για τη κίνηση αυτή και παραδέχεται πως μόλις με έναν ακόμα οδηγό έχει ανταλλάξει κράνος στη καριέρα του.

Ο Sebastian μου έστειλε ένα μήνυμα και μου είπε για το αν θα ήθελε να ανταλλάξουμε κράνη. Οι ποδοσφαιριστές κάνουν κάτι ανάλογο συνέχεια και τα κράνη είναι πολύ ακριβά σε σχέση με φανέλες που τις πετάνε. Τα κράνη είναι πολύτιμα για εμάς. Προσωπικά δεν δίνω κανένα από τα κράνη μου αλλού. Έχω ανταλλάξει μόλις μια φορά με τον Michael Schumacher. Μπορεί να είναι άλλοι δύο οδηγοί που το έχω ξανακάνει όμως είναι κάτι που παίρνω πολύ στα σοβαρά. Όμως με τον Sebastian ήταν πραγματικά μια μοναδική στιγμή γιατί είμαι δίπλα σε έναν τέσσερις φορές πρωταθλητή που έχει καταφέρει πολλά. Είναι φοβερός άνθρωπος και τρομερός οδηγός. Είναι το απόλυτο σημάδι σεβασμού όταν ανταλλάσσεις το κράνος σου.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles