spot_img

Ο Hamilton θα κυνηγήσει τα ρεκόρ του Schumacher

Ο Lewis Hamilton δηλώνει πως έχει αρκετούς ακόμα στόχους στη καριέρα του και δηλώνει πως ο Michael Schumacher είναι ο καλύτερος όλων των εποχών.

Ο Βρετανός κατέκτησε στον αγώνα του Μεξικού τον 5ο του παγκόσμιο τίτλο και ήταν ο δεύτερος σερί που κατακτά στην ίδια πίστα, δίχως να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτή ήταν ακόμα μια χρονιά που ανέδειξε το ταλέντο του και, δίχως το καλύτερο μονοθέσιο κατά γενική ομολογία, κλείδωσε και μαθηματικά το πρωτάθλημα με δύο αγώνες να απομένουν.

Ο Hamilton έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τη Mercedes και αν συνεχίσει με αυτή τη φόρμα απειλεί τα ρεκόρ του Schumacher. Ο ίδιος τώρα δηλώνει πως έχει πολλούς ακόμα στόχους να εκπληρώσει.

Υπάρχουν τόσοι στόχοι μπροστά, τόσα πράγματα να κάνω και τόσους στόχους που θέλω να κατακτήσω. Όσο για τα ρεκόρ, αυτά του Schumacher είναι πολύ μακριά σε νίκες οπότε πρέπει να πεις πως είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Το αν θα έχω την ευκαιρία να πάρω περισσότερες νίκες στο μέλλον δεν το ξέρω, όμως θα δώσω τα πάντα για να το κάνω. Θα είμαι εδώ για πολλά χρόνια ακόμα, οπότε ελπίζω τουλάχιστον να πλησιάσω στον αριθμό αυτό. Ο Michael ήταν μια ιδιοφυΐα και ήμουν πάντα οπαδός του. Ο Fangio πιστεύω πως είναι ο νονός της Formula 1 και θα είναι πάντα από τη μεριά των οδηγών.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Hamilton απέχει μόλις 20 νίκες ώστε να ισοφαρίσει τις 91 του Γερμανού και έχει δύο ακόμα χρόνια τουλάχιστον για να τα καταφέρει.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles