spot_img

O Lauda μίλησε για τη συνύπαρξη Hamilton, Rosberg στη Mercedes

O Niki Lauda μίλησε για την τετραετή συνεργασία του Lewis Hamilton με τον Nico Rosberg, η οποία μόνο ευχάριστη δεν ήταν.

Ο Αυστριακός, τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, βρίσκεται στην Mercedes από την Άνοιξη του 2012 και έχει ζήσει από πρώτο χέρι τα όσα συνέβησαν μεταξύ των Hamilton και Rosberg.

H Γερμανική εταιρία έχει κατακτήσει τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα κατασκευαστών, με τον Βρετανό να έχει πάρει δύο οδηγών και ο Rosberg ένα. Τώρα, ο Lauda μίλησε για την αντιπαλότητα των δύο, η οποία έφτασε πολλές φορές πέρα από τα άκρα.

Δεν είχαν καθόλου καλή σχέση και αυτό ήταν πολύ άσχημο. Ήταν τόσο άσχημα που ούτε καλημέρα δεν έλεγε ο ένας στον άλλο το πρωί. Δεν περιμένω να φάνε πρωινό μαζί εάν δεν πηγαίνει ο ένας τον άλλο, οπότε η σχέση τους ήταν πολύ κακή. Επηρέασε τον Lewis και τον Nico, αλλά ήταν οκ [για την ομάδα], αλλά όχι εύκολο.

Οι δύο οδηγοί, είχαν συγκρουστεί πολλές φορές, με την χειρότερη να είναι στην Ισπανία το 2016, με τον Lauda να μιλάει για το συμβάν ρίχνοντας την απόλυτη ευθύνη στον Hamilton.

To μεγάλο ερώτημα ήταν, ποιος έφταιγε. Για εμένα ήταν ξεκάθαρο, καθώς ο Lewis πήγε πολύ επιθετικά στην εσωτερική, πήγε στο γρασίδι, δεν μπόρεσε να σταματήσει το μονοθέσιο και έπεσε πάνω του. Είπα πως αν είχα να επιλέξω ανάμεσα στους δύο, το λάθος ήταν περισσότερο στον Lewis από τον Nico. O Lewis όμως δεν συμφώνησε καθώς είχε διαφορετική άποψη και ρώτησε γιατί τον κατέκρινα. Είπα πως δεν μπορώ να δεχθώ πως εσείς οι δύο συγκρουστήκατε και δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν.

Λίγο καιρό αργότερα, ο Lauda συνάντησε τον Hamilton στην Ibiza ώστε να συζητήσουν μόνοι τους για το συμβάν. Από τη μεριά της, η  Mercedes κάλεσε και τους δύο οδηγούς στα κεντρικά της εταιρίας ώστε να συζητήσουν ορισμένους κανόνες συμπεριφοράς.

Ο Rosberg κατέκτησε τον τίτλο το 2016 και εγκατέλειψε την ενεργό δράση. Θα είχε όμως τεράστιο ενδιαφέρον να βλέπαμε πως θα ήταν η φετινή σεζόν, εάν δεν το είχε πράξει.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles