spot_img

O Lorenzo επιβεβαίωσε πως συζητάει με την Ducati

Ο Jorge Lorenzo αποκάλυψε πως έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για πιθανή του επιστροφή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του MotoGP.

Η “Silly Season” του MotoGP συνεχίζει με ακάθεκτους ρυθμούς, καθώς η κατάσταση στην Ducati συνεχίζει να είναι απρόβλεπτη. Η ιταλική ομάδα δεν έχει υπογράψει δεύτερο οδηγό δίπλα στον Jack Miller, παρά το γεγονός πως ο Andrea Dovizioso παραμένει ο πρώτος της στόχος.

Η ανανέωση του Ιταλού, έχει παγώσει, μιας και οι δύο πλευρές δεν μπορούν να βρουν τη χρυσή τομή και να ολοκληρώσουν το “deal”. Σύμφωνα με τις φήμες, το θέμα είναι στο οικονομικό ανάμεσα σε Dovi και Ducati, ενώ δεν αποκλείεται να ο Ιταλός να μείνει εκτός για έναν χρόνο.

Τώρα ο Lorenzo έβαλε περισσότερο λάδι στη φωτιά, κάνοντας μια παράξενη ανάρτηση σε λογαριασμό του στα social media.

Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο, διαπραγματεύονται (Ducati και Dovizioso). Ξέρω πως είναι σε διαδικασία διαπραγμάτευσης. Όπου υπάρχει καπνός όμως, υπάρχει και φωτιά.

Ο Lorenzo αποτελεί το back-up πλάνο της Ducati για τη φετινή χρονιά, με τον 3 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή να έχει δηλώσει στο παρελθόν πως δύσκολα θα επιστρέψει στην ενεργό δράση. Για το 2020 είχε υπογράψει με την Yamaha σε ρόλο δοκιμαστή, όμως η πανδημία του Covid-19, του απέτρεψαν να συμμετάσχει σε αγώνες ως Wildcard συμμετοχή.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Εσείς θα θέλατε να δείτε τον Lorenzo πίσω στο MotoGP;

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles