spot_img

Ο Marquez αποκαλύπτει πως δεν θα πάει ποτέ στην Yamaha

O Marc Marquez μίλησε στη βρετανική τηλεόραση και δήλωσε πως στην Yamaha ήταν, είναι και θα είναι ανεπιθύμητος, τόσο ο ίδιος αλλά και ο αδερφός του.

Ο Ισπανός πολυπρωταθλητής ξεκίνησε την καριέρα του στην μεγάλη κατηγορία με την Honda πίσω στο 2013 και το τρέχον συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2020. Αρκετά ήταν τα σενάρια που τον ήθελαν να ψάχνει θέση σε άλλη ομάδα πριν τη λήξη του προηγούμενου συμβολαίου του, όμως επέλεξε να παραμείνει στην Honda, η οποία τον ανέδειξε.

Τώρα, ο ίδιος αποκαλύπτει πως ο επικεφαλής της Yamaha, Lin Jarvis, του είπε αυτοπροσώπως πως δεν θα οδηγήσει ποτέ για την Yamaha.

Ο Lin Jarvis μου είπε ότι ποτέ δεν θα δούμε έναν Marquez στην Yamaha… αυτό τουλάχιστον μου είπε. Μου το είχε πει ήδη το 2016 και το σέβομαι και το καταλαβαίνω. Ξέρω ότι δεν έχω πιθανότητα να πάω σ’ αυτό το εργοστάσιο, αλλά δεν περίμενα να τραβήξει τόσο πολύ ώστε να συμπεριλαμβάνει όλη την οικογένεια.

H αρχή της κόντρας Marquez-Yamaha ξεκίνησε το 2015 και ότι έγινε στην μάχη του πρωταθλήματος με τον Valentino Rossi, ενώ η επαφή που είχαν στην Αργεντινή φέτος –οδήγησε τον Ιταλό σε πτώση- χειροτέρεψε τα πράγματα.

Όσον αναφορά τον αδερφό του τον Alex, υπήρξε προσπάθεια να ενταχθεί στη νέα ομάδα της Yamaha που θα ενταχθεί στο MotoGP το 2019, SIC-Petronas Yamaha, όμως εισέπραξε αρνητική απάντηση και θα παραμείνει για ακόμα μια χρονιά στη Moto 2

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles