spot_img

O Marquez δεν κρατά κακία στον Rossi για τα σχόλια στην Αργεντινή

Ο Marc Marquez δήλωσε πως θα ήθελε να συζητήσει με τον Valentino Rossi, καθώς εκείνος δεν του κρατά κακία, μετά την Termas de Rio Hondo.

O Ισπανός κατάλαβε από τη πρώτη στιγμή πως έκανε λάθη στον προηγούμενο αγώνα, που προκάλεσαν ένα κακό αποτέλεσμα με μηδέν βαθμούς, αλλά και την οργή του αναβάτη της Yamaha, αλλά και οπαδών.

Τώρα, πριν τον αγώνα στις ΗΠΑ και το Circuit of the Americas, o Marquez θέλησε να κάνει κίνηση ώστε να ηρεμίσουν τα πνεύματα.

Δεν του κρατάω κακία και είμαι έτοιμος να του μιλήσω. Πολλοί είναι αυτοί που λένε τη γνώμη τους και όλες είναι σεβαστές. Εγώ προτιμώ να εστιάζω στους αγώνες. Κι αυτό που είπε ο Rossi είναι σεβαστό, αλλά ειλικρινά εγώ δεν έχω φοβηθεί τίποτα όταν οδηγώ. Μπορώ να επιβεβαιώσω ό,τι είπα και μετά τον αγώνα. Έκανα λάθος, τιμωρήθηκα και πήγα να απολογηθώ. Ναι, ξαναείδα τον Αγώνα. Κάποια τα έκανα καλά και κάποια όχι. Στο κάτω-κάτω είμαστε αναβάτες, είμαστε στο όριο και λάθη θα γίνουν. Το τριήμερο στην Αργεντινή ήταν δύσκολο. Θέλω να μαθαίνω από τα λάθη μου και πιστεύω ότι πολλοί μπορούν να μάθουν από την Αργεντινή και να βελτιωθούν.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles