spot_img

Ο Marquez θέλει να συμφιλιωθεί με τον Rossi

Ο Marc Marquez δηλώνει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Valentino Rossi και θέλει να σταματήσει η κόντρα που υπάρχει μεταξύ τους.

Η σχέση των δύο οδηγών έχει περάσει από χίλια κύματα μετά τα όσα έγιναν πίσω στο 2015 αλλά και φέτος στην Αργεντινή, με τον Ισπανό να δέχεται σκληρή κριτική. Μιλώντας σε ιταλικά μέσα, ο Marquez τώρα κάνει την πρώτη κίνηση θέλοντας να βάλει τέλος στην κόντρα αυτή.

Θα ήθελα να συμφιλιωθώ με τον Valentino, δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του. Έκανα λάθος στην Αργεντινή. Δέχτηκα την ποινή και το κατάλαβα. Δυστυχώς το έκανα με τον Valentino. Πήγα στο γκαράζ να του ζητήσω συγγνώμη γιατί ήξερα ότι έκανα λάθος. Έμαθα να οδηγώ με μεγάλη πίεση. Τα γιουχαρίσματα και τα σφυρίγματα δεν με ενοχλούν, αλλά σίγουρα δεν μου αρέσουν κιόλας. Στους οπαδούς μου λέω ότι είμαστε όλοι αναβάτες και μετά τον ένα Αγώνα ακολουθεί ο άλλος. Η ζωή συνεχίζεται. Ξέρετε τι θα μου άρεσε; Ένας αγώνας με όλους τους οδηγούς ντυμένους στα άσπρα, ώστε κανείς να μην μπορεί να ξεχωρίζει να μας ξεχωρίζει.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles