spot_img

Ο Marquez ζητά το πάγωμα των συμβολαίων

Ο Marc Marquez εν μέσω της πανδημίας του Covid-19, ζητά από τις ομάδες του MotoGP να κρατήσουν τα τωρινά συμβόλαια και για την επόμενη σεζόν.

Η αγωνιστική δράση δεν έχει ξεκινήσει για το 2020, με την Dorna να προσπαθεί να βρει πιθανές ημερομηνίες ώστε να υπάρξουν αγώνες μέσα στη χρονιά. Ταυτόχρονα, το MotoGP διοργανώνει eSports εικονικούς αγώνες όπου οι αναβάτες παίρνουν μέρος, σε μια προσπάθεια να καλύψουν έστω κι έτσι το κενό που αφήνουν.

Ο Marquez βγαίνει τώρα μπροστά και ζητάει να συνεχίσουν τα συμβόλαια των οδηγών και για το 2021, με βάση την κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Η κατάσταση είναι δύσκολη και πολλοί δεν έχουν υπογράψει ακόμα ανανέωση, συμπεριλαμβανομένου και του αδερφού μου. Ίσως οι ομάδες να πρέπει να δείξουν μεγαλύτερη ευελιξία, όπως με το πάγωμα της εξέλιξης που τη θεωρώ μια σοφή κίνηση. Γιατί να μην γίνει κάτι παρόμοιο και με τα συμβόλαια; Ας παγώσουν και αυτά σαν να μην είχε γίνει αυτή η χρονιά. Όμως μια τέτοια απόφαση δεν είναι στο χέρι μου. Είμαι ήρεμος γιατί ήδη έχω υπογράψει, όμως θέλω να αγωνιστώ γιατί στην πίστα δείχνεις την αξία και το επίπεδό σου.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το MotoGP έχει παγώσει ήδη τους τεχνικούς κανονισμούς και την εξέλιξη των μοτοσυκλετών μέχρι το τέλος του 2021.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles