spot_img

Ο Mick Schumacher οδήγησε τη Ferrari F2002 του πατέρα του (video)

Ο Mick Schumacher έκανε ακόμα ένα δικό του όνειρο πραγματικότητα, καθώς οδήγησε το μονοθέσιο με το οποίο ο πατέρας του, Michael, κατέκτησε το 5ο του Πρωτάθλημα στην F1.

Ο Γερμανός οδηγός της Formula 2 με τη Prema, βρέθηκε στη πίστα του Fiorano για μια ημέρα δοκιμών με το σασί νούμερο 219, το οποίο ο πατέρας του πήρε νίκες στον Άγιο Μαρίνο, την Αυστρία και τη Γαλλία όπου το έδωσε και μαθηματικά τον τίτλο. Η εμπειρία του αυτή ήταν μοναδική και ο ίδιος φάνηκε ξανά ενθουσιασμένος, όντας το τρίτο μονοθέσιο του 7-φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή που έπιασε στα χέρια του.

Ήταν πάντα ένα όνειρό μου να οδηγήσω αυτό το μονοθέσιο. Ήταν και η πρώτη μου φορά που οδήγησα μονοθέσιο στη πίστα του Fiorano, οπότε ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία.

Το μονοθέσιο θα τεθεί σε δημοπρασία όπου θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο Άμπου Ντάμπι μαζί με την Benetton B192 που οδήγησε ο Schumacher το 1992. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως η F2002 θα φτάσει μέχρι και τα 7.5 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η Benetton εκτιμάται πως θα δημοπρατηθεί κοντά στα 1.1 εκατομμύρια δολάρια.

Ένα μέρος των χρημάτων θα δοθεί στο ίδρυμα Keep Fighting Foundation, το οποίο δημιούργησε η οικογένεια Schumacher.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles