spot_img

O Miller χαρακτήρισε ηλίθιο και ανώριμο το σίριαλ Rossi-Marquez

O Jack Miller έστειλε το δικό του μήνυμα ώστε η νέα κόντρα μεταξύ Marc Marquez και Valentino Rossi να σταματήσει σύντομα.

Ο Ισπανός αναβάτης της Honda ήταν το πρόσωπο του αγώνα στην Αργεντινή με την άκρως επιθετική οδήγησή του. Ως αποτέλεσμα, δεν βαθμολογήθηκε και σα να μην έφτανε αυτό, είδε την οργή τόσο του αναβάτη της Yamaha με τον οποίο είχε επαφή, αλλά και του κόσμου.

Τώρα ο Miller έρχεται να ηρεμίσει όσο μπορεί τα πνεύματα, με τις δηλώσεις του να ακούγονται ως “η φωνή της λογικής”.

Είμαστε εδώ για να αγωνιζόμαστε με μοτοσυκλέτες και είμαστε εδώ για να παλέψουμε. Όμως η μάχη πρέπει να μένει στη πίστα και όχι στα ΜΜΕ και με δημοσιογράφους που συχνά ρωτάνε κάτι για να δημιουργηθεί ένταση. Οι μάχες μεταξύ μας πρέπει να μένουν εντός πίστας. Δεν πρέπει να παραποιούμε την πραγματικότητα και θεωρώ ότι η Διεύθυνση Αγώνα πήρε τη σωστή απόφαση. Θέλω να σας θυμίσω τι είχε γίνει με τον Simoncelli και τον Pedrosa και πως κατέληξε. Βλέπω πολλούς οπαδούς και αναβάτες να παίρνουν το μέρος του ενός ή του άλλου και να τσακώνονται. Αυτό είναι ηλίθιο και ανώριμο. Εμείς ρισκάρουμε τη ζωή μας και σας θυμίζω πόσο σύντομη είναι η ζωή.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles