spot_img

Ο οδηγός της F2 Anthoine Hubert σκοτώθηκε στο Spa

Η FiA μαζί με την Formula 2 ανακοίνωσαν πως ο Anthoine Hubert υπέκυψε στα τραύματά του μετά από το φρικιαστικό δυστύχημα στον αγώνα του Βελγίου.

Ο 22 ετών Γάλλος είχε σύγκρουση με τους Juan Manuel Correa και Giuliano Alesi στην έξοδο από τη Radillion προς την ευθεία Kemmel, με τις κόκκινες σημαίες να βγαίνουν αμέσως. Οι αγωνοδίκες ανακοίνωσαν πως ο αγώνας στο Spa-Francorchamps δεν θα συνεχιστεί, με τα ασθενοφόρα να καταφθάνουν στο σχετικό σημείο.

Ο Anthoine Hubert μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο πλησιέστερο νοσοκομείο και σύμφωνα με την ανακοίνωση της FiA, υπέκυψε στα τραύματά του στις 18:35 τοπική ώρα. Αυτή είναι μια άκρως τραγική εξέλιξη μετά από ένα πολύ άσχημο και τρομακτικό ατύχημα, με τη σύγκρουση να είναι με παραπάνω από 200 χλμ/ώρα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η κατάσταση του Correa παραμένει σταθερή, όμως νοσηλεύεται κι εκείνος στο τοπικό νοσοκομείο. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματισμό του Αμερικανού και στα δύο του πόδια.

Ο Alesi εξετάστηκε από τους γιατρούς της πίστας και πήρε εξιτήριο δίχως να έχει τραυματιστεί.

Update

Η FiA έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα σχετικά με τα αίτια τόσο της αρχικής εξόδου, αλλά και της σύγκρουσης που οδήγησε στο τραγικό αυτό γεγονός.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles