spot_img

Ο Rossi εξετάζει το ενδεχόμενο της Petronas SRT

Ο Valentino Rossi εξετάζει προσεκτικά το μέλλον του, το οποίο δεν αποκλείει να τον βρει στην ιδιωτική ομάδα που προμηθεύει η Yamaha.

Ο Ιταλός θρύλος του MotoGP μπαίνει στη τελευταία χρονιά συμβολαίου του με την ιαπωνική εταιρία και το 2020 αποτελεί κομβική χρονιά για τον ίδιο. Το μέλλον του κρίνεται από την απόδοσή του και τις διαθέσεις της Yamaha για το πώς μπορεί να τον αξιοποιήσει στο μέλλον, μιας και θέλει να κρατήσει τον Maverick Vinales, αλλά να έχει στην εργοστασιακή ομάδα και τον νέο superstar, Fabio Quartararo.

Ο Rossi έχει επίγνωση της κατάστασης και αν συνεχίσει να αγωνίζεται το 2021, δεν αποκλείεται να είναι στην πελατειακή ομάδα.

Δεν βρίσκω μεγάλη διαφορά το να αγωνιστώ στην Petronas. Θα προτιμούσα να παραμείνω εδώ που βρίσκομαι, όμως είμαστε 3 αναβάτες για δύο θέσεις και κάποια στιγμή πρέπει να σκεφτεί κάποιος και μια ακόμα. Για εμένα, ακόμα κι αν είναι η Petronas δεν μοιάζει ως μια άσχημη επιλογή. Θα μιλήσω με τον επικεφαλής της ομάδας, Lin Jarvis, ώστε να δω τι θέλουν κι εκείνοι. Δυστυχώς, στο σημερινό MotoGP όλα αποφασίζονται στην αρχή της χρονιάς.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles