spot_img

Ο Rossi μιλάει για το 400ο του Grand Prix

Ο θρυλικός Valentino Rossi θα συμπληρώσει τον 400ο του αγώνα στο Phillip Island και αδυνατεί να πιστέψει πώς έχει φτάσει ως εδώ.

Ο Rossi διανύει μια πολύ δύσκολη χρονιά, καθώς δεν μπορεί να βολευτεί και να πάρει το μέγιστο από τη μοτοσυκλέτα του και δυσκολεύεται να μπει στη πρώτη 5άδα. Την ίδια ώρα, οι υπόλοιποι τρεις αναβάτες που οδηγούν την Μ1 μάχονται για το βάθρο και αυτό φέρνει τον Rossi σε μια πολύ παράξενη θέση.

Στην Αυστραλία όπου είναι ο επόμενος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ο Rossi συμπληρώνει τα 400 GP, έναν εντυπωσιακό αριθμό αγώνων για τον 40 ετών πλέον θρύλο.

Είναι όντως ένας μακρύς δρόμος και είναι ωραία που θα το γιορτάσω εδώ, σε μια πολύ ιδιαίτερη πίστα. Σκεφτείτε ότι όταν ήμουν 17 έβλεπα τους άλλους που ήταν 25 ετών και νόμιζα ότι ήταν παππούδες. Και τώρα είμαι 40. Δεν περιμένεις ότι θα φτάσεις τόσο μακριά! Δεν το είχα σκεφτεί. Στο τέλος τη διαφορά την κάνουν τα αποτελέσματα. Όταν νικάς ή παλεύεις για το βάθρο όλα είναι πιο εύκολα. Τώρα περνάω δύσκολες ώρες αλλά θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι για λίγο ακόμα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το συμβόλαιο του Rossi ολοκληρώνεται το 2020 και το ενδεχόμενο ανανέωσης για την ώρα δεν βρίσκεται στα πλάνα του, ενώ επιβεβαίωσε πως θα κλείσει τη καριέρα του με τη Yamaha.

Δεν το σκέφτομαι για την ανανέωση. Το θέμα με τα συμβόλαια είναι ότι όλοι βιάζονται να κλείσουν, ακόμα και πριν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα. Δεν είναι εύκολα πράγματα και για τις ομάδες, που κανονικά θα έπρεπε να περιμένουν 6-7 Αγώνες για να δουν τη δυναμική του οδηγού και να αποφασίσουν έπειτα. Δεν νομίζω πάντως να αλλάξω ομάδα. Θα κλείσω την καριέρα μου στην Yamaha.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles