spot_img

O Stoner πιστεύει πως θα κέρδιζε στα ίσα τον Marquez

O Casey Stoner πιστεύει πως σε μια μάχη με τον Marc Marquez θα μπορούσε να βγει νικητής, μιας και δεν είναι ο μοναδικός αναβάτης που θα το έπραττε.

Ο Αυστραλός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής με την Ducati και την Honda, είναι μακριά από τους αγώνες τα τελευταία χρόνια, όμως όχι και μακριά από τις πίστες. Ο Stoner είναι ο επίσημος δοκιμαστής της ιταλικής εταιρίας, οπότε έστω και σε δοκιμές έχει την επαφή του με το σπορ.

Τώρα, ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής, πιστεύει πως θα κέρδιζε τον Marquez, καθώς δεν είναι ο μόνος που το έχει κάνει πράξη στο παρελθόν.

Πάντα με ρωτούν αν θα μπορούσα να κερδίσω τον Marquez και υπάρχουν πολλά που υποδεικνύουν ότι θα μπορούσα. Κέρδισα με αντιπάλους τον Lorenzo, τον Rossi, τον Dovi και όλοι τους τον κέρδισαν. Έτσι δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μην το έκανα κι εγώ. Και όπως κάνει τώρα ο Dovizioso, θα μπορούσα να είμαι στη μάχη του τίτλου μαζί του.

Στη συνέχεια μίλησε για τη ζωή του μακριά από τους αγώνες και την πίεση την οποία δεν έχει πλέον.

Είμαι ένας δοκιμαστής κι ένας άνθρωπος που χαίρεται τη ζωή του. Είμαι πολύ χαρούμενος που δεν χρειάζεται να έχω αυτή την πίεση των αγώνων. Μου αρέσει να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου, δεν βαριέμαι και ποτέ μου δεν μετανιώνω για τις αποφάσεις μου, όπως όταν αποσύρθηκα. Δεν έχω ανάγκη πια τον ανταγωνισμό. Ξεκίνησα ν’ αγωνίζομαι από τα 4 μου χρόνια κι έχω μεγαλύτερη καριέρα από πολλούς.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles