spot_img

O Stroll θα αγωνιστεί στις 24H της Daytona

O Lance Stroll θα κάνει την επιστροφή του στον διάσημο αγώνα της Φλόριντα, ενώ θα οδηγήσει για πρώτη φορά αγωνιστικό της LMP2.

O Καναδός οδηγός της F1, ολοκλήρωσε το περασμένο σ/κ την πρώτη του σεζόν με την ομάδα της Williams, όμως φαίνεται πως δεν θα μείνει για καιρό μακριά από τη δράση. Ο Stroll γίνεται ο δεύτερος εν ενεργεία οδηγός της F1 που θα λάβει μέρος στον αγώνα της IMSA, μετά τον Fernando Alonso.

O πρωταθλητής της F3 το 2016, θα αγωνιστεί με την ομάδα της Jackie Chan DC Racing, η οποία κέρδισε τις 24H του  Le Mans στην LMP2. H ομάδα θα παρατάξει δύο Oreca 07 Gibson, με τον Stroll να δηλώνει.

Πηγαίνω στη Daytona για να το διασκεδάσω, να αγωνιστώ και φυσικά να προσπαθήσω να κερδίσω. Πάντα ήθελα να είμαι καλύτερος και όσο πιο ανταγωνιστικός μπορώ. Θα είμαι εκεί με αρκετούς μου φίλους στο ίδιο αγωνιστικό και είναι σκέτη απόλαυση να τρέξω και πάλι σε αυτόν τον αγώνα. Ένα μεγάλο μέρος στην Daytona είναι με το ποιον μοιράζεσαι το αυτοκίνητο, οπότε ανυπομονώ πολύ για τη νέα αυτή πρόκληση.

Ο Stroll θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά στον μεγάλο αγώνα, καθώς η πρώτη του προσπάθεια ήταν το 2016 με την Chip Ganassi Racing. Ο 19χρονος θα μοιραστεί το αγωνιστικό του στον αγώνα με τους Felix Rosenqvist, Robin Frijns και Daniel Juncadella σε ένα All Star lineup.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles