spot_img

Ο Vandoorne μιλά για την εύνοια της McLaren στον Alonso

Ο Stoffel Vandoorne αποκάλυψε πως η ομάδα με την οποία αγωνίστηκε στην F1 ήταν εκείνη που τον έκανε να δείχνει κατώτερος των δυνατοτήτων του.

Ο Βέλγος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην F1 το 2016 στο Μπαχρέιν όπου πήρε τη 10η θέση και έναν βαθμό, κάνοντας αρκετούς να τον επικροτήσουν. Το 2017 και το 2018 ήταν επίσημος οδηγός της ομάδας δίπλα στον Fernando Alonso, όμως οι επιδόσεις του δεν έπεισαν, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την ομάδα όπως έκανε και ο Ισπανός.

Τα δύο χρόνια που πέρασε δίπλα στον δις πρωταθλητή δεν ήταν εύκολα και τώρα ο Vandoorne μιλάει για την εποχή εκείνη.

Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με τον Alonso, όμως έπαιρνε πάντα εκείνος αυτό που ήθελε. Πάντα υπήρχαν δύο-τρία υψηλόβαθμα άτομα στην ομάδα που έκαναν τα πράγματα να είναι όπως τα ήθελε εκείνος. Η ομάδα του έδωσε μεγαλύτερη στήριξη και δύναμη. Οποιοσδήποτε οδηγός θα επωφελούνταν από τον καλύτερο εξοπλισμό και να αποδώσει καλύτερα από τον teammate του. Στα χαρτιά ποτέ δεν τον νίκησα, αλλά στη πραγματικότητα από όλους τους teammate του ήμουν πιο κοντά από όλους, μέχρι και ακριβώς πίσω του. Η McLaren δεν μου είπε ποτέ να μην τον νικήσω, όμως σχεδόν πάντα μου έλεγαν να τον αφήσω να με περάσει.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Vandoorne τώρα απολαμβάνει μια νέα αλλαγή στην καριέρα του στη Formula E, με την ομάδα της Mercedes.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles