spot_img

Ο Verstappen υπερασπίζεται τον Vettel

Ο Max Verstappen βρέθηκε στο πλευρό του Sebastian Vettel, ο οποίος εγκατέλειψε τον αγώνα της πατρίδας του ενώ ήταν στη πρώτη θέση.

Ο Γερμανός οδηγούσε τον αγώνα όταν στον 52ο γύρο, έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του και έφυγε στις μπαριέρες. Ως αποτέλεσμα έφυγε με μηδέν βαθμούς, ενώ την ίδια ώρα ο Lewis Hamilton πήρε την νίκη από την 14η θέση και πήρε προβάδισμα στη βαθμολογία κατά 17 βαθμούς.

Ο Ολλανδός τώρα πιστεύει πως αυτό που έπαθε ο οδηγός της Ferrari μπορούσε να συμβεί στον οποιοδήποτε.

Ήταν ξαφνικό. Η πίστα ήταν πολύ περίεργη και πολύ δύσκολο να οδηγείς. Ειδικά σε εκείνη τη στροφή. Ακόμα και το παραμικρό μπλοκάρισμα εκεί μπορεί να σε στείλει αμέσως εκτός. Ειδικά με εκείνες τις περιστάσεις και αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα. Αλλά ήταν ένα λάθος. Προσπαθείς  α βρεις τη καλύτερη δυνατή πρόσφυση παντού, αλλά δεν θέλεις να πάρεις πολλά ρίσκα εάν έχεις και κάποιους βαθμούς στο τσεπάκι σου. Το να αντιμετωπίζεις αυτό το ρίσκο είναι δύσκολο καθώς ένα πολύ μικρό μπλοκάρισμα μπορεί να σε στείλει εκτός.

Ο Verstappen ολοκλήρωσε τον αγώνα στην 4η θέση, από την οποία εκίνησε, ενώ στα πρώτα στάδια της βροχής επέλεξε ο ίδιος να περάσει στα ενδιάμεσα ελαστικά, πράγμα που αποδείχθηκε λάθος. Μετά το safety car δεν είχε τον ρυθμώ των δύο Mercedes και του Kimi Raikkonen, με την Red Bull RB14 να είναι και στην Γερμανία το τρίτο ταχύτερο μονοθέσιο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles