spot_img

Vettel: «Είχα συζητήσεις με Renault και Racing Point»

Ο Sebastian Vettel μίλησε αναφορικά με το μέλλον του στην Formula 1 και δεν απέκλεισε κανένα ενδεχόμενο σχετικά με το τι θα πράξει το 2021.

Ο Γερμανός 4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα αποχωρήσει από την Ferrari στο τέλος της σεζόν, με τον Carlos Sainz να τον αντικαθιστά στην Ferrari, ερχόμενος από την McLaren. Το μέλλον του θεωρούνταν αβέβαιο, με την επιλογή της Renault να ήταν μια επιλογή, όμως τη θέση του Daniel Ricciardo θα καλύψει ο Fernando Alonso που επιστρέφει στην Formula 1.

Τώρα ο Vettel στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα στην Αυστρία, μίλησε για το τι θα κάνει την επόμενη χρονιά και δεν απέκλεισε κανένα ενδεχόμενο, ξεκινώντας από αυτό της Red Bull.

Γενικά είμαι της άποψης πως εάν επιθυμείς να κερδίσεις, τότε πρέπει να επιλέξεις τον οποιοδήποτε. Προφανώς και γνωρίζων την Red Bull από το παρελθόν. Παραμένω σε επικοινωνία με αρκετά άτομα, με τον Christian, τον Helmut και άλλους. Η εμφάνιση μου όμως στο Servus TV δεν έχει να κάνει με τη μετακίνηση μου εκεί. Η Red Bull έχει ένα μονοθέσιο νικητή, το πιστεύω πως είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Ξέρω από το παρελθόν πόσο δυνατή είναι. Προφανώς ένα μέρος της δεν είναι πλέον το ίδιο, αλλά ξέρω πως ήταν δυνατοί πριν και ακόμα θεωρούνται διεκδικητές. Έχουν ένα μονοθέσιο που μπορείς να κερδίσεις αγώνες, οπότε θα ήταν κάτι το ενδιαφέρον. Είμαι εδώ για να αγωνιστώ και να κερδίσω, οπότε αν υπήρχε πρόταση πιθανότατα η απάντηση θα ήταν θετική.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και αποκάλυψε συζητήσεις που είχε με την Renault για το 2021, ενώ πέταξε το μπαλάκι και στην Racing Point.

Είμαι αρκετό καιρό στα paddock, οπότε γνωρίζω αρκετό κόσμο από την Renault. Ναι, είχα επαφές μαζί τους, αλλά ποτέ δεν μετουσιώθηκαν σε ουσιαστικές συζητήσεις. Όπως είδαμε ακολούθησαν διαφορετική προσέγγιση. Όλα εξαρτώνται από τη δική μου απόφαση και δεν βιάζομαι να τη πάρω σύντομα. Θα πάρω τον χρόνο που χρειάζομαι. Επιπλέον, η Racing Point άφησε μια πολύ δυνατή εντύπωση και είναι σε μια πολύ καλή θέση φέτος. Γνωρίζω ορισμένα άτομα από την ομάδα πολύ καλά από το παρελθόν και φέτος έχουν μια πολύ καλή ευκαιρία να παλέψουν με ένα δυνατό μονοθέσιο και να προσπαθήσουν να βελτιωθούν.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Όπως δήλωσε ο Vettel, η απόφαση είναι δική του για το μέλλον, με το ενδεχόμενο να τον δούμε έστω και έναν χρόνο εκτός F1 να είναι στο τραπέζι.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles