spot_img

O Vettel δηλώνει πως η Ferrari δεν έχει δώσει team orders

O Sebastian Vettel πιστεύει πως η μάχη του με τον Kimi Raikkonen είναι στα ίσα, καθώς η ομάδα δεν έχει δώσει εντολές.

Η φετινή μάχη του τίτλου είναι ανάμεσα σε Mercedes και Ferrari. Όμως, οι Lewis Hamilton και Sebastian Vettel έχουν ξεχωρίσει στη μάχη αυτή. Αρκετές φορές, στο επίκεντρο συζήτησης έχουν πέσει τα team orders, καθώς υπάρχουν και στις δύο ομάδες νούμερο 1 οδηγοί.

Τώρα όμως, ο Sebastian Vettel έρχεται να δηλώσει πως η Ferrari δεν έχει εφαρμόσει team orders τη φετινή σεζόν, καθώς πιστεύει ό,τι η μάχη του με τον Kimi Raikkonen είναι στα ίσα.

Είμαι έκπληκτος με τον τρόπο που έχουν τεθεί τα πράγματα. Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλους, αλλά πιστεύω πως εγώ και ο Kimi αγωνιζόμαστε στα ίσα όλη τη χρονιά. Διάβασα μετά το GP Ουγγαρίας πως με προστάτευε. Αν τον ρωτήσετε, θα σας το ξεκαθαρίσει. Αν είχε την ευκαιρία να με προσπεράσει θα το είχε προσπαθήσει και πιστεύω πως είναι αρκετά δίκαιο. Νομίζω πως θα ήταν το ίδιο και από την ανάποδη. Αγωνιζόμαστε και οι δύο για την ομάδα και προσπαθούμε για το καλύτερο. Δεν ξέρω τι κάνουν άλλες ομάδες, αλλά εμείς πηγαίνουμε flat-out και μετά βλέπουμε τι γίνεται. Κανονικά μπορείς να μιλάς για ορισμένα σενάρια, αλλά σύντομα αποδεικνύονται διαφορετικά.

Επιπλέον ο Γερμανός τόνισε, πως πηγαίνει πάντα για τη νίκη, καθώς είναι η προτεραιότητά του, ενώ δεν έκρυψε το γεγονός πως στο Spa έκανε τα πάντα για να περάσει τον Hamilton.

Νομίζω πως αγωνίζεσαι για να κερδίσεις τον αγώνα. Αυτή είναι η προτεραιότητα. Δοκίμασα τα πάντα στο Spa. Ήμουν κολλημένος και μαχόμουν μαζί του για όλον τον αγώνα. Ήταν πολύ κοντά μεταξύ μας και η μάχη αρκετά έντονη. Νομίζω πως υπάρχουν πράγματα που μάθαμε από το Spa. Μάθαμε σαν ομάδα, έμαθα σαν οδηγός κι εγώ πράγματα που θα έκανα διαφορετικά.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles