spot_img

Η συμφωνία μεταξύ Vettel-Leclerc πριν τον αγώνα (video)

Ο Sebastian Vettel μίλησε για το GP Ρωσίας από το οποίο βγήκε άδοξα εκτός αγώνα, έπειτα από αστοχία στο MGU-K του μετά τo pit-stop.

Ο Γερμανός έκανε μια καλή εκκίνηση και πήρε το slipstream από τον Charles Leclerc και πήρε τη 1η θέση στη στροφή 2. Όμως η ομάδα δεν τους άφησε να δώσουν μάχη, αρχικά δίνοντας εντολή στον οδηγό της να αφήσει τον Μονεγάσκο να περάσει μπροστά πριν καν φτάσουμε στον 10ο γύρο.

Ο Vettel αρνήθηκε και η ομάδα έδωσε τον Leclerc τη καλύτερη στρατηγική και με τεχνητό τρόπο έφερε τη σειρά στους οδηγούς της που ήθελε. Όμως τα παραπάνω έχουν λίγη σημασία, μιας και ο Γερμανός οδηγήθηκε σε εγκατάλειψη μετά το pit-stop του.

Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε να πω την αλήθεια. Νομίζω πως είχαμε μια συμφωνία πριν τον αγώνα, μίλησα συγκεκριμένα με τον Charles. Ήταν ξεκάθαρο πιστεύω. Αλλά μάλλον έχασα κάτι δεν ξέρω. Σίγουρα θα μιλήσουμε γι’αυτό αλλά σίγουρα έχουμε πικρή γεύση από τον αγώνα γιατί θέλαμε το 1-2. Δεν θέλω να μιλήσω παραπάνω για το θέμα και να φέρω την ομάδα σε δύσκολη θέση επειδή κάποιος μπορεί να είπε κάτι. Ξέρω πως δεν είναι δίκαιο γιατί ο κόσμος έχει το δικαίωμα να ξέρει. Ήμουν 3ος και ο Leclerc στη 1η θέση και μιλούσαμε για μια στρατηγική να περάσουμε τον Lewis. Είχα μια πολύ καλή εκκίνηση, οπότε υπήρχαν κάποιες επιλογές. Συγγνώμη αλλά δεν θέλω να εξηγήσω περισσότερα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε το βίντεο με την ιστορία του team-radio στους οδηγούς από την ομάδα με τις εντολές προς τον Vettel.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles