spot_img

O Vettel ήθελε πιο ήσυχο αγώνα και παραδέχεται πως ο Raikkonen ήταν ταχύτερος

Ο Sebastian Vettel, παραδέχθηκε πως ο Kimi Raikkonen ήταν ταχύτερος από εκείνον, παρά τα προβλήματα που είχε.

Ο Γερμανός πήρε μια μεγάλη νίκη στην Ουγγαρία και αύξησε τη διαφορά στη βαθμολογία από τον Lewis Hamilton. Όμως, κατά τη διάρκεια του αγώνα, αντιμετώπισε προβλήματα με το σύστημα διεύθυνσης. Πληροφορίες από τα paddock αναφέρουν, πως το πρόβλημα προήλθε από αλλαγές που έκανε η Ferrari την Κυριακή το πρωί, μέσα στους κανονισμούς του parc ferme.

Ο Vettel, παρά το γεγονός πως ο Raikkonen δεν τον απείλησε στον αγώνα, παραδέχθηκε πως ήταν ταχύτερος, όμως περίμενε ένα πιο ήσυχο απόγευμα.

O Kimi είχε πολύ καλό ρυθμό και ήταν πολύ ταχύτερος από εμένα για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Ήλπιζα σε ένα πιο ήσυχο απόγευμα. Ένιωσα πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν με άφησαν οι μηχανικοί μου στο grid. To τιμόνι δεν ήταν στην ευθεία. Δεν ένιωθα σωστά και έγινε χειρότερο. Προσπάθησα να προσαρμοστώ. Ήξερα πως δεν μπορεί να αλλάξει και έπειτα προσπάθησα να διαφυλάξω τα πίσω ελαστικά. Μιλήσαμε μέσω του ασυρμάτου και μου είπαν να αποφεύγω τα kerb, αλλά σε αυτή τη πίστα όταν δεν το κάνεις σου οριοθετεί τον ρυθμό. Στο δεύτερο stint, ήθελα να διασφαλίσω πως θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τα ελαστικά, οπότε πήγαινα αργά.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles