spot_img

O Vettel μιλάει για τη σχέση του με τον Hamilton

O Sebastian Vettel αναφέρθηκε στον μεγάλο του αντίπαλο για τον τίτλο, με τον οποίο μοιράζονται αμοιβαίο σεβασμό και πάθος για τους αγώνες.

Οι δύο μοναδικοί οδηγοί με 4 πρωταθλήματα στο grid θα παλέψουν φέτος για τον πέμπτο τίτλο της καριέρας τους, σε μια μονομαχία που ελπίζουμε να μας κρατήσει σε αγωνία μέχρι τον τελευταίο αγώνα.

Στον πρώτο αγώνα της χρονιάς ο Hamilton πήρε την pole position και ο Sebastian Vettel, έστω και με μεγάλη δόση τύχης κέρδισε τον αγώνα, αφήνοντας μια πικρή γεύση στον Βρετανό.

Μετά τις κατατακτήριες είχε δηλώσει πως ήθελε να σβήσει το χαμόγελο από τα χείλη του Γερμανού, κάτι που φάνηκε παράξενο σε αρκετό κόσμο. Όμως ο Vettel δεν πιστεύει πως ο οδηγός της Mercedes είχε κακή πρόθεση.

Μου είπε πως αστειευόταν, οπότε τον πιστεύω [στη δήλωση του Hamilton μετά τις κατατακτήριες]. Πιστεύω πως είμαστε αρκετά μεγάλοι, δεν χρειάζεται να φτάσουμε σε ένα τέτοιο επίπεδο. Είναι οκ όσο αστειευόμαστε μεταξύ μας και ακόμα κι αν είμαστε δύο πολύ διαφορετικές προσωπικότητες, πιστεύω πως μοιραζόμαστε ένα κοινό πάθος για τους αγώνες, μας κάνει πραγματικά ίσους. Λατρεύουμε τους αγώνες και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, κερδίζοντας όλους τους αντιπάλους μας. Δεν βλέπω γενικά κάποιον λόγο στο να μη τα πηγαίνουμε καλά μεταξύ μας.

Ο επόμενος αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος της F1 είναι το τριήμερο 6-8 Απριλίου στη πίστα Sakhir του Μπαχρέιν.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles