spot_img

O Vettel περιμένει ομαδική δουλειά από τον Leclerc το 2019

Ο Sebastian Vettel θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον επόμενο οδηγό της Scuderia Ferrari, Charles Leclerc, πως την επόμενη σεζόν πρέπει να δουλέψουν ομαδικά.

Ο Γερμανός είχε μια σεζόν με ανάμεικτα αποτελέσματα, ξεκινώντας με δύο νίκες σε Αυστραλία και Μπαχρέιν, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Πλέον με δύο αγώνες να απομένουν, το πρωτάθλημα οδηγών έχει κριθεί και ο Lewis Hamilton είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής και η Mercedes είναι κοντά σε ακόμα ένα κατασκευαστών.

Τα πράγματα στη Ferrari αλλάζουν το 2019, με τον Kimi Raikkonen να αποχωρεί για την Sauber και τον Charles Leclerc να παίρνει τη θέση του. Ο Μονεγάσκος σίγουρα πηγαίνει με πολλούς στόχους στη θρυλική ομάδα, όμως ο Vettel θέλησε να τον προσγειώσει.

Το 2019 τα πράγματα θα είναι σίγουρα διαφορετικά. Ο Charles δεν είναι ο Kimi και ο Kimi δεν είναι ο Charles. Είναι ακόμα νέος, οπότε έχει αρκετά στο κεφάλι του. Οπότε πιστεύω πως για την ομάδα θα πρέπει να δουλέψουμε ομαδικά στη πίστα. Γνωρίζω πως σίγουρα θέλει να με κερδίσει και θέλω κι εγώ να τον κερδίσω, οι κανόνες όμως είναι ξεκάθαροι. Ήταν το ίδιο με τον Kimi. Αλλά νομίζω πως το κλειδί είναι να δουλέψουμε μαζί όπως προανέφερα. Θα είμαι ο teammate του, οπότε είμαι εδώ για να βοηθήσω. Θα είμαι ο τελευταίος που θα κρύψει κάτι ή θα παίζει παιχνίδια ή κάτι τέτοιο. Γι’αυτό τον λόγο τα πήγαινα εξαιρετικά με τον Kimi, διότι σε αυτό το τομέα ήμασταν ίδιοι. Οπότε θα δούμε.

Ο Vettel θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το 2018, παίρνοντας νίκες σε Βραζιλία και Άμπου Ντάμπι, ώστε να έχει μια επιπλέον ώθηση τόσο ο ίδιος αλλά και η ομάδα του το 2019.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles