spot_img

O Vettel πιστεύει ακόμα στον τίτλο

Ο Sebastian Vettel δήλωσε πως πιστεύει ό,τι δεν έχει χαθεί ο φετινός τίτλος, ενώ επανέλαβε πως η προσέγγιση του αγώνα με τον αγώνα.

Ο Γερμανός για τρίτο σερί αγώνα δεν κατάφερε να βρεθεί πάνω από την 3η θέση στα αποτελέσματα, κάτι που έχει εκτοξεύσει πλέον τη διαφορά στη βαθμολογία στους 50 βαθμούς. Με 5 αγώνες να απομένουν, είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει τον Lewis Hamilton όπως αποδεικνύεται, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο, όλα είναι πιθανά.

Στο GP Ρωσίας, έπειτα από λάθος στρατηγική της Mercedes βρέθηκε μπροστά από τον αντίπαλο του στη πίστα, όμως έχασε τη θέση έπειτα από ένα απαιτητικό προσπέρασμα στη στροφή 4. Σε αυτό βοήθησε και το λάθος του στον προηγούμενο γύρο, λάθος που μπορεί να κόστισε ακριβά.

O Vettel τώρα δεν τα παρατάει και πιστεύει πως ο 5ος παγκόσμιος τίτλος του είναι ακόμα ζωντανός.

Για να είμαι ειλικρινής, πηγαίνω αγώνα με τον αγώνα. Προφανώς είμαι αρκετά έξυπνος, δεν ήμουν διάνοια στα μαθηματικά, αλλά ήμουν αρκετά έξυπνος ώστε να προσέχω και να καταλάβω πως δεν γίνεται πιο εύκολο όταν χάνουμε βαθμούς. Ακόμα πιστεύω πως έχουμε πιθανότητες, ναι. Όπως είπα όμως, δεν γίνεται πιο εύκολο όταν τερματίζεις πίσω. Χρειάζεται όμως μία εγκατάλειψη και ξαφνικά όλα αλλάζουν, ιδανικό να είναι δύο. Δεν το εύχομαι για τον Lewis, αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται. Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι συνέχεια, κάτι που δεν ήμασταν στη Ρωσία. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο να κερδίζουμε αγώνες.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles