spot_img

O Vettel θέλει να κάνει τη Ferrari κυρίαρχη δύναμη

Ο Sebastian Vettel πιστεύει πως ένα θετικό φινάλε στο πρωτάθλημα θα βοηθήσει τη Scuderia να είναι πιο δυνατή τα επόμενα χρόνια.

Το 2018 ήταν δίχως αμφιβολία μια μεγάλη ευκαιρία για την Ferrari να επιστρέψει στους τίτλους. Όμως, παρά το γεγονός πως είχε το ταχύτερο μονοθέσιο στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, δεν κατέκτησε ούτε το πρωτάθλημα των οδηγών, ούτε εκείνο των κατασκευαστών.

Τώρα, ο Vettel θέλει να κλείσει τη σεζόν με νίκες και να χτίσει ένα μομέντουμ μέσα στη Ferrari, όπου θα συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια με επιτυχίες.

Νιώθουμε πως γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί και ελπίζω να συνεχίσουμε να έχουμε αυτή τη δύναμη και τα επόμενα χρόνια, όχι μόνο το 2018. Ο στόχος μου είναι να κάνουμε και πάλι την Ferrari κυρίαρχη δύναμη. Θέλουμε να το καταφέρουμε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός πως οι νίκες στο τελευταίο κομμάτι της χρονιάς μπορούν να απαλύνουν τον πόνο της απώλειας του τίτλου. Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη βελτίωση της Scuderia τη φετινή σεζόν.

Οι νίκες βοηθούν στο να μας αποσπούν τη προσοχή και να ξεπεράσουμε την απογοήτευση. Βοηθάει στο να χτίσουμε φιλοδοξίες. Συνολικά ήταν μια θετική χρονιά. Κάναμε το μεγαλύτερο άλμα στην απόδοση και κανένας δεν περίμενε η Ferrari να τα πάει τόσο καλά.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles