spot_img

O Vettel θεωρεί την Mercedes φαβορί για το πρωτάθλημα

Ο Sebastian Vettel μίλησε για τις χειμερινές δοκιμές, ενώ πιστεύει πως η Mercedes έχει τον πρώτο λόγο και τη φετινή χρονιά.

Ο Γερμανός, μπαίνει στη τέταρτη σεζόν του φορώντας τα χρώματα της Ferrari και σίγουρα θέλει να πάει ένα βήμα παραπέρα απ’ότι το 2017. Η περσινή χρονιά ήταν μια αναγέννηση για την Scuderia, καθώς είχε σε πολλά διαστήματα του πρωταθλήματος το ταχύτερο μονοθέσιο, όμως δεν κατάφερε να παλέψει μέχρι τέλους για τα δύο πρωταθλήματα.

Μιλώντας τώρα από την Βαρκελώνη, ο Vettel μίλησε για τα μέχρι στιγμής δεδομένα που υπάρχουν και το αν η Ferrari θα κάνει άλμα στην απόδοση όπως από το 2016 στο 2017.

Όλα είναι πιθανά. Αλλά για να απαντήσω στην ερώτηση, ακόμα δεν έχω κάποια απάντηση. Μέχρι στιγμής τα πράγματα δείχνουν ok, όμως όλοι έχουν πολύ περιορισμένο χρόνο στη πίστα. Οπότε είναι πολύ δύσκολο, όχι μόνο να κρίνουμε τους εαυτούς μας, αλλά και τους αντιπάλους μας. Δεν είναι όμως τόσο σημαντικό αυτό τη πρώτη εβδομάδα. Θέλουμε να βεβαιωθούμε πως το αυτοκίνητο μπορεί να αγωνιστεί.

Στη συνέχεια όμως, μίλησε για τη μάχη του πρωταθλήματος, ρίχνοντας το μπαλάκι στην Mercedesζ χρήζοντας τους ως το φαβορί για το πρωτάθλημα.

Πιστεύω πως η Mercedes είναι το φαβορί και αυτή τη χρονιά. Αν είμαστε κοντά, πιο κοντά απ’ότι ήμασταν πέρυσι, τότε αυτό θα ήταν φανταστικό. Αλλά είναι μια μεγάλη χρονιά. Τώρα είναι ακόμα Μάρτιος και συνεχίζουμε μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Οπότε έχουμε πολύ χρόνο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles