spot_img

O Vettel υπερασπίστηκε τον Hamilton για το σχόλιο προς τον Verstappen

O Sebastian Vettel στη Συνέντευξη Τύπου του GP του Μπαχρέιν θέλησε να απαντήσει εκ μέρους του Lewis Hamilton σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Λίγο μετά το πέρας του δεύτερου αγώνα της χρονιάς στην πίστα του Sakhir στο Μπαχρέιν, στο δωμάτιο όπου οι τρεις νικητές ετοιμαζόντουσαν για να βγουν στο βάθρο, είχαν γύρω τους οθόνες με διάφορα highlights του αγώνα.

Σε μια από τις οθόνες, ο Lewis Hamilton είδε το συμβάν που είχε με τον Max Verstappen στον 2ο γύρο που προκάλεσε κλατάρισμα στο πίσω αριστερά ελαστικό του Ολλανδού και τον αποκάλεσε “καραγιόζη”. Αυτό πέρασε στον αέρα όταν η κάμερα βρισκόταν ακριβώς πίσω τους, με αποτέλεσμα να το ακούσει όλος ο κόσμος.

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου, ο Βρετανός ρωτήθηκε γιατί έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο, όμως αυτός που απάντησε ήταν ο νικητής του αγώνα, Sebastian Vettel.

Μπορώ να απαντήσω εγώ σε αυτή την ερώτηση; Δεν είναι δίκαιο. Δεν ξέρω τι έκανε ο Lewis, όμως όλοι έχουμε έρθει σε αυτή τη θέση. Μαχόμαστε με κάποιον και μερικές φορές πάμε ρόδα με ρόδα, οπότε υπάρχει και ο παράγοντας της αδρεναλίνης. Νομίζετε πως, αν το συγκρίνουμε με το ποδόσφαιρο, πως αν βάλουμε μικρόφωνο σε έναν ποδοσφαιριστή θα λέει ωραία πράγματα, ή όταν κάνει ή δέχεται ένα τάκλιν θα είναι το ίδιο; Δεν νομίζω πως είναι δίκαιο να μας γίνονται τέτοιες σκατά ερωτήσεις και να βγαίνουν διάφορες ιστορίες από το τίποτα. Αγωνιζόμαστε και είμαστε γεμάτοι αδρεναλίνη. Αν χτυπήσω κάποιον στο πρόσωπο δεν θα κάτσει να μου πει: “Sebastian, αυτό δεν ήταν ωραίο”. Είναι ανθρώπινη αντίδραση.

Ο Verstappen ρωτήθηκε για το ποια ήταν η άποψή του για τον χαρακτηρισμό του Hamilton και με τη σειρά του δήλωσε το αυτονόητο.

Σε εκείνο το σημείο, μόλις που είχε βγει από το μονοθέσιο. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Όταν βγαίνεις από το μονοθέσιό σου, είσαι γεμάτος αδρεναλίνη, οπότε ναι…

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles