spot_img

Ο Villeneuve κατακρίνει τη συνεργασία Toro Rosso – Honda

O πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, Jacques Villeneuve, πιστεύει πως η συνεργασία Toro Rosso & Honda δεν θα πετύχει.

Ο Καναδός, είναι γνωστός για τις “έξω από τα δόντια” δηλώσεις του ανά εβδομάδα, μιας και δεν κρύβει αυτά που πιστεύει. Επόμενο θέμα με το οποίο ασχολήθηκε ήταν η νέα συνεργασία της Toro Rosso με την Honda για την επόμενη σεζόν.

Η μικρή ιταλική ομάδα αλλάζει από εκείνους της Renault και οι βλέψεις για το 2018 και οι προβλέψεις προς το παρόν δεν είναι και οι καλύτερες.

Δεν το καταλαβαίνω την Toro Rosso. Βλέπουν τι γίνεται τα τελευταία τρία χρόνια. Πως πιστεύουν πως κάτι τέτοιο θα τους βοηθήσει; Όποτε πας για να πάρεις τα εύκολα λεφτά, μετά από δύο χρόνια θα το πληρώσεις. Εντάξει, υπάρχουν περισσότερα λεφτά στους λογαριασμούς. Αλλά για να είσαι τελευταίος; Είναι σαν τις ομάδες που πληρώνουν αργούς pay drivers. Δύο χρόνια μετά δεν υπάρχουν. Η McLaren επιβίωσε γιατί είναι η McLaren. Τώρα μιλάμε για την Toro Rosso. Πρέπει να προσέχεις. Είναι μεγάλο ρίσκο.

Επίσης, ο Villeneuve δεν είναι αισιόδοξος πως ξαφνικά το ιαπωνικό εργοστάσιο θα μπορέσει έτσι απλά να λύσει τα μεγάλα της προβλήματα.

Έχουμε δει τίποτα που να φαίνεται ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα; Θέλουν έναν καινούργιο κινητήρα. Το όλο project είναι λάθος. Θέλει ολική αλλαγή. Εκτός αν κάποιος άλλος φτιάξει τον κινητήρα και η Honda βάλει επάνω το όνομά της. Το οποίο είναι πιθανό, πιστεύω.  

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles