spot_img

Οι απαιτήσεις των επτά από την FiA για την έρευνα στο PU της Ferrari

Μετά την απάντηση της FiA προς τις επτά ομάδες, έρχεται τώρα μια επιστολή προς τη Παγκόσμια Ομοσπονδία σχετικά με τον κινητήρα της Ferrari.

Η έρευνα για την κινητήρια μονάδα της Ferrari κοντεύει να περάσει σε επίπεδα σαπουνόπερας με την FiA να βλέπει τις Mercedes, Williams, Racing Point, Red Bull, Alpha Tauri, Renault και McLaren να ενώνουν τις δυνάμεις τους ώστε να αποκαλυφθεί ο λόγος της μυστικής συμφωνίας που έκανε με τη Ferrari. Το θέμα έχει περάσει σε μία φάση όπου οι ανακοινώσεις δεν γίνονται δημόσια πλέον, έπειτα και την απάντηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στην αρχική τους ανακοίνωση.

Να σημειωθεί πως η FiA δεν πείστηκε με τις εξηγήσεις που έδωσε η Ferrari κατά τη διάρκεια της έρευνας, όμως επικαλέστηκε την «πολυπλοκότητα και δυσκολία» του θέματος και σταμάτησε την έρευνα και ολοκλήρωσε τη μυστική συμφωνία.

Τώρα, οι ομάδες θέλοντας να κατευνάσουν τα πνεύματα δημοσίως, θέτουν ορισμένα ερωτήματα προς την FiA και απαιτούν άμεσες απαντήσεις.

  • Γιατί η FiA αποφάσισε πως δεν είναι ικανή να αποδείξει τις υποψίες της για τη νομιμότητα της κινητήριας μονάδας της Ferrari;
  •  Γιατί ο συμβιβασμός που συμφωνήθηκε έπρεπε να είναι υπό άκρα μυστικότητα, αντί να υπάρξει επικοινωνία και με τις άλλες ομάδες;
  • Πρέπει η ακεραιότητα της κατάταξης του πρωταθλήματος του 2019 να αμφισβητηθεί;
  • Τι σημαίνει για το κυβερνών σώμα του σπορ και την ικανότητα να εποπτεύσει τους τεχνικούς κανονισμούς της F1, η αδυναμία της FiA να μιλήσει για τα στοιχεία για τις υποψίες της νομιμότητας του κινητήρα της Ferrari.
  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Σε περίπτωση που η FiA δεν καταφέρει να ικανοποιήσει τις ομάδες, δεν αποκλείεται να υπάρξει και συνέχεια στο όλο θέμα με επιπλέον ανακοινώσεις και δημόσιες τοποθετήσεις από ηγετικά στελέχη.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles