spot_img

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά τις κατατακτήριες

 Lewis Hamilton πήρε μια μεγάλη pole position στο Albert Park και έφτασε τις 73 στη καριέρα του και της 7 στην Αυστραλία.

Μετά τις κατατακτήριες, ο Βρετανός ήταν ενθουσιασμένος και πώς να μην ήταν, καθώς το 1:21.164 αποτελεί νέο ρεκόρ πίστας, ενώ ήταν 0.6s πιο γρήγορος από τις Ferrari. O Hamilton δεν έκρυψε τα λόγια του και μίλησε αμέσως μετά τη κατάκτηση της 5ης σερί pole στη συγκεκριμένη πίστα.

Η καρδιά μου τρέχει σαν τρελή. Είμαι ευγνώμον στους Αυστραλούς που ερχόμαστε κάθε χρόνο σε αυτή τη πίστα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με τον γύρο που έκανα.

Από την άλλη, ο Kimi Raikkonen έδειξε ευχαριστημένος από τον γύρο του που τον έφερε στη 2η θέση, όμως τόνισε πως η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη.

Κάναμε μια καλή δουλειά, όμως όπως είναι προφανές η διαφορά είναι μεγάλη. Πρέπει όμως να είμαστε χαρούμενοι για το που ξεκινάμε τον αυριανό αγώνα.

Ο Sebastian Vettel από την άλλη, δεν μπόρεσε να μετατρέψει τον καλύτερο γύρο του Q2 σε pole, όμως ο Γερμανός ανυπομονεί για τον αγώνα.

Ήταν πολύ κοντά οι διαφορές. Είναι πολύ κρίμα που η διαφορά από τον Lewis είναι τόσο μεγάλη, όμως ανυπομονώ για τον αγώνα αύριο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles