spot_img

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά τον αγώνα της Αυστραλίας

Το GP Αυστραλίας ήταν ανατρεπτικό, με τον Sebastian Vettel να παίρνει τη πρώτη νίκη της χρονιάς στο Albert Park.

O Γερμανός νίκησε τον εναρκτήριο αγώνα για το 2018, κρατώντας πίσω του τον Lewis Hamilton, τον οποίο προσπέρασε με τη βοήθεια του VSC και έμεινε εκεί μέχρι το τέλος του αγώνα. Τα προσπεράσματα ήταν σχεδόν αδύνατα στη συγκεκριμένη πίστα και οι 25 βαθμοί ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μετά τον αγώνα, ο Vettel αναγνώρισε πως ήταν μια νίκη με τη βοήθεια της τύχης, όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει μέσα του τη χαρά του.

Ήμασταν τυχεροί με το Safety Car. Προφανώς και ήμασταν αρκετά τυχεροί σήμερα, αλλά θα πάρουμε το αποτέλεσμα. Προσευχόμουν να βγει το SC. Βάζουμε μια σημαία πίσω στο Maranello για κάθε νίκη μας. Είναι μια εξαιρετική αρχή και μας δίνει κίνητρο για τις επόμενες εβδομάδες.

Από τη μεριά του ο Hamilton ήταν πολύ απογοητευμένος που το VSC και όχι η καθαρή ταχύτητα καθόρισε τη νίκη.

Συγχαρητήρια στον Sebastian και τη Ferrari, έκαναν καλύτερη δουλειά σήμερα. Είχα εξαιρετικό ρυθμό και μπορούσα να ασκήσω πίεση στο τέλος. Είναι ένα φοβερό σιρκουί, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο να προσπεράσεις. Συνολικά όμως ήταν ένα θετικό τριήμερο.

Ο Kimi Raikkonen μπορεί και ο ίδιος να θεωρεί άδικο το σημερινό αποτέλεσμα, καθώς δίχως το VSC θα μπορούσε να είναι εκείνος στη 2η θέση.

Νομίζω πως σε όλο τον αγώνα σήμερα, είχα αρκετά καλή ταχύτητα. Όμως εδώ είναι πολύ δύσκολο να προσπεράσεις. Θα πάρω τη 3η θέση. Επίσης είμαι αρκετά χαρούμενος με το μονοθέσιο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles