spot_img

Οι πρώτες φωτογραφίες του Rebellion R13 LMP1 (photos)

Στα πλαίσια της έκθεσης της Γενεύης, η Rebellion Racing και η Oreca παρουσίασαν το LMP1 με το οποίο η Ελβετική ομάδα θα αγωνιστεί στο WEC την Super Season.

Μετά από μία χρονιά στην LMP2 που συνδυάστηκε με τον τίτλο σε οδηγούς και ομάδες, η Rebellion Racing κάνει και πάλι το βήμα στην LMP1 σε συνεργασία με την Oreca. Έχοντας ένα εξαιρετικό lineup με κορυφαίους οδηγούς, η ομάδα θέλει να συνεχίσει και πάλι στις επιτυχίες στις οποίες έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Το αγωνιστικό είναι κατασκευής της Oreca και βασίζεται σε μεγάλο βαθμό το 07 LMP2, με το οποίο η Ελβετική ομάδα πήρε τον τίτλο το 2017. Το νέο R13 όπως και θα ονομάζεται, θα φορά τον εξελιγμένο και πιο δυνατό κινητήρα της Gibson, με τις πρώτες δοκιμές να είναι προγραμματισμένες για αργότερα μέσα στον μήνα.

Μπορεί η Rebellion να είναι στη θεωρία η λιγότερο έτοιμη ομάδα με τα λιγότερα χιλιόμετρα δοκιμών μέχρι στιγμής, όμως όπως γνωρίζουμε, ήταν και είναι πάντα υπολογίσιμη δύναμη, με τεράστια εμπειρία και συνηθισμένη στο να κερδίζει.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles