spot_img

Όλα τα σέξι κορίτσια της έκθεσης αυτοκινήτου της Αθήνας (pics)

Η Έκθεση «Αυτοκίνηση 2018» μπορεί να έκλεισε τις πύλες της πριν λίγες ημέρες φιλοξενώντας μια σειρά από νέες πρεμιέρες αυτοκινήτων αλλά τα βλέμματα τράβηξαν και οι όμορφες γυναικείες παρουσίες, οι οποίες δεν έλειψαν και από τη φετινή Έκθεση αυτοκινήτου.

H Έκθεση «Αυτοκίνηση 2018» ήταν μια από τις καλύτερες των τελευταίων ετών. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά 150 νέα μοντέλα αυτοκινήτων, πολλά εκ των οποίων έκαναν για πρώτη φορά την πρεμιέρα τους στην Ελλάδα.

Παράλληλα, το παρών στην Έκθεση έδωσε και το After Market, οι εξοπλισμοί συνεργείων και ό,τι αφορά στη συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου, τα ανταλλακτικά καθώς και τα αξεσουάρ. Επίσης, οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν και δωρεάν test drive με πολλά νέα μοντέλα.

Από μια Έκθεση αυτοκινήτου όμως δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες, που συνόδεψαν τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων. Στις παρακάτω φωτογραφίες, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα κορίτσια που συνόδεψαν τα περίπτερα των εταιρειών.

skoda

Girl BMW

ds

mustang

stinger

formula renault

eko

citroen

mini

hyundai

volvo

liqui

comline

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles