spot_img

Πάει για νίκη στην Σιγκαπούρη ο Ricciardo

Ο Daniel Ricciardo στοχεύει στη νίκη στους στενούς δρόμους της Marina Bay, σε έναν αγώνα ιδιαίτερης σημασίας για τον ίδιο.

Ο Αυστραλός έχει βρεθεί πολύ κοντά στη νίκη τα τελευταία χρόνια, καθώς από το 2015 έως το 2017 έχει τερματίσει στην 2η θέση και φέτος θέλει να ανέβει ένα βήμα παραπέρα. Έπειτα από δύο άσχημα αποτελέσματα σε Spa και Monza, o Honey Badger θέλει να επιστρέψει και με το παραπάνω.

Ο ίδιος παραδέχεται πως από τη πρώτη στιγμή, η διαδρομή της Marina Bay ήταν άκρως απαιτητική, κάτι που τον έκανε να πάρει ένα μεγάλο μάθημα.

Έμαθα να λατρεύω την πρόκληση της Σιγκαπούρης. Για εμένα, η πρώτη φορά που αγωνίστηκα σε αυτή τη πίστα το 2011 ήταν ένας από τους χειρότερους αγώνες μου. Ήταν τόσο έντονο σωματικά και υποτίμησα πόσο δύσκολο μπορεί να είναι. Δεν ήμουν χαρούμενος μετά τον αγώνα και είχα την αίσθηση πως δεν θέλω να ξανατρέξω σε αυτή τη πίστα με μονοθέσιο. Οπότε έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου πως θα έρχομαι στην Σιγκαπούρη κάθε χρόνο πιο έτοιμος από ποτέ. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η πρόκληση. Κατά έναν τρόπο, ο πόνος έχει γίνει απόλαυση ανά τα χρόνια.

Ο Ricciardo δήλωσε πως βρίσκει τον αυθεντικό νυκτερινό αγώνα της F1 ρομαντικό και φέτος θα παλέψει για τη νίκη.

Όπως όλοι ξέρουν, λατρεύω τα σιρκουί πόλης. Η αίσθηση του να οδηγείς στο όριο και τόσο κοντά στον τοίχο είναι κάτι που δεν μπορείς να χορτάσεις. Είναι ο αρχικός, ο πρώτος νυκτερινός αγώνας και υπάρχει κάτι το ρομαντικό σε αυτό, καθώς πας στη πίστα το βράδυ και μετά στο κρεβάτι σου στις 4-5 το πρωί. Είναι μια πίστα όπου έχω κάνει πολύ καλούς αγώνες. Έχω αρκετά βάθρα και τρεις 2ες θέσεις στη σειρά, οπότε είναι η ώρα να κερδίσω το καταραμένο πράμα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles