spot_img

Πάει για προσωρινή αναβολή το GP του Βιετνάμ

Το GP Βιετνάμ, ο τρίτος αγώνας της σεζόν στην F1 φαίνεται πως κινδυνεύει να μην διεξαχθεί, με την ανακοίνωση να έρχεται στις 15 του μήνα.

Ο Covid-19 συνεχίζει να εξαπλώνεται στην Ευρώπη, με τα κρούσματα να μεγαλώνουν καθημερινά, ενώ η Ιταλία όπου εδρεύουν Ferrari και Alpha Tauri έχει τεθεί σε καραντίνα. Αυτό προκαλεί ένα τεράστιο πρόβλημα στα logistics όχι μόνο για τις δύο παραπάνω ομάδες αλλά για όλες, με τα δεδομένα να αλλάζουν καθημερινά.

Γνωρίζουμε πως το GP της Κίνας έχει αναβληθεί, ενώ το GP του Μπαχρέιν θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών για προληπτικούς λόγους με τον κορονοϊό να έχει αφήσει το στίγμα του στην F1.

Τώρα, το Βιετνάμ βάζει φρένο στην έκδοση βίζας σε άτομα από το εξωτερικό και ειδικά από την Ευρώπη, με το Ηνωμένο Βασίλειο να είναι η τελευταία χώρα που προστέθηκε στη λίστα αυτή. Η τελευταία φήμη που κυκλοφορεί είναι πως το GP Βιετνάμ που είναι προγραμματισμένο για τις 5 Απριλίου θα αναβληθεί προσωρινά.

Σύμφωνα με μια συνομιλία που δημοσιεύθηκε στο Twitter, η ανακοίνωση προσωρινής αναβολής του αγώνα θα γίνει την Κυριακή στις 15 Μαρτίου, την ημέρα αγώνα του GP Αυστραλίας. Η προσωρινή αναβολή σημαίνει πως οι διοργανωτές μαζί με την Liberty Media ίσως προσπαθήσουν να μετακινήσουν τον αγώνα αργότερα μέσα στον μήνα, καθώς με την απουσία της Κίνας, υπάρχει ένα κενό 4 εβδομάδων μέχρι την Ολλανδία στις 5 Μαΐου.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles