spot_img

Πάει για (προσωρινή) αλλαγή κινητήρα η McLaren;

Ο Eric Boullier δεν απέκλεισε  το ενδεχόμενο η McLaren να πάρει ένα προσωρινό διαζύγιο από την Honda και να επιστρέψει στο μέλλον.

Το σίριαλ μεταξύ της McLaren και της Honda καλά κρατεί. Οι σχέσεις των δύο εταιριών δεν έχουν βελτιωθεί, παρά το γεγονός πως ο Fernando Alonso σκόραρε τους πρώτους βαθμούς για το 2017 στο GP του Αζερμπαϊτζάν.

Η McLaren ψάχνει απεγνωσμένα λύση και απόδοση, με τον Boullier να λέει πως δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να αγωνιστούν με διαφορετικό κινητήρα μέχρι να γίνει ανταγωνιστική η Honda.

Αν μπορείς να τρέξεις έναν διαφορετικό κινητήρα για ένα μικρό χρονικό διάστημα, μέχρι να γίνει ανταγωνιστική η Honda, τότε γιατί όχι; Είναι ένα από τα πολλά σενάρια που έχουμε σκεφτεί.

Επιπλέον, ο Boullier μίλησε για την εμπιστοσύνη που έχει η McLaren στην Honda, όμως η άμεση απόδοση από τους Ιάπωνες είναι κάτι το οποίο δεν το πιστεύει.

Έχουμε πίστη στη Honda, γιατί έχουν τις οικονομικές δυνατότητες και την θέληση να τα καταφέρουν. Σε αυτό που δεν έχω πίστη και δεν είμαι αισιόδοξος, είναι το πότε η Honda θα αποδώσει. Είναι διαφορετικό. Είναι πολύ αφοσιωμένοι στο σπορ, στην McLaren στο project, στο πότε όμως δεν είμαι αισιόδοξος.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles