spot_img

Πανευτυχής ο Hamilton μετά τον θρίαμβο στο Silverstone

O Lewis Hamilton δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του για τη νίκη του στον εντός έδρας αγώνα και η διαφορά έφτασε στον 1 βαθμό.

Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes έκανε έναν φανταστικό αγώνα στο Silverstone. O Hamilton εκίνησε από την 1η θέση, δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο και έφτασε τις 5 νίκες στη συγκεκριμένη πίστα.

Μετά τον αγώνα, ήταν τόσο χαρούμενος που δεν μπόρεσε να κρατήσει τα συναισθήματά του.

«Η υποστήριξη που είχα ήταν απίστευτη αυτό το σ/κ. Είμαι τόσο περήφανος. Ήταν φανταστικό. Η καλύτερη ημέρα. Είχα μεγάλη διαφορά να κλείσω. Τρομερή δουλειά από την ομάδα, αλλά και ο Valtteri έκανε εξαιρετική δουλειά. Οι τελευταίοι δύο αγώνες δεν ήταν αντιπροσωπευτικοί της δουλειάς μας και επιτέλους σε αυτόν τον αγώνα καταφέραμε να το δείξουμε. Γνωρίζω πως όλοι είναι πολύ χαρούμενοι. Γνωρίζω πώς να προετοιμαστώ κατάλληλα. Αλλιώς, δεν θα είχα στις pole position και τις νίκες που έχω. Γνωρίζω τι πρέπει να κάνω ώστε να είμαι έτοιμος και αυτό το σ/κ το απέδειξε. Είμαι πολύ χαρούμενος πως μετά από τόση αρνητικότητα που δέχθηκα, μπόρεσα να αποδώσω όπως και έκανα. Ο αγώνας ήταν υπό τον απόλυτο έλεγχό μου και δεν υπήρξε στιγμή που έχασα την συγκέντρωσή μου».

Επιπλέον, ο Βρετανός μίλησε και για την φετινή του οδήγηση, ενώ αναφέρθηκε και στην σχέση του με τον Toto Wolff.

«Νιώθω πως οδηγώ καλύτερα από ποτέ. Νιώθω πως είμαι στα καλύτερά μου και αν συνεχίσουμε αυτές τις εμφανίσεις, τότε έχουμε μια δυναμική απάντηση στην υπόθεση τίτλος. Αυτός είναι ο στόχος μας. Η σχέση μου με τον Toto έχει βελτιωθεί από τη συνάντηση που είχαμε στο τέλος της περσινής χρονιάς. Πιστεύω πως έχουμε μεγαλώσει αρκετά σε μία πολύ θετική χρονιά και η άφιξη του Valtteri έχει διώξει όλο το αρνητικό κλίμα που υπήρχε. Είμαστε ομάδα νικητές και δεν μπορούμε να αλλάξουμε αυτό το συστατικό».

Με τη νίκη του αυτή, ο Hamilton έφτασε τις 57, σε μία πολύ πλούσια καριέρα η οποία έχει πολύ μέλλον μπροστά της.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles