spot_img

Παραδέχεται το λάθος του ο Marquez, αλλά δεν αλλάζει τον τρόπο οδήγησης

Ο Marc Marquez βρίσκεται υπό τεράστια πίεση τις τελευταίες ημέρες, μετά και τα όσα έκανε και προκάλεσε στο GP Αργεντινής.

Ο Ισπανός ήταν το πρόσωπο του αγώνα στη Termas de Rio Hondo, όχι γιατί κέρδισε, αλλά για την υπερβολικά επιθετική του οδήγηση που του στέρησε θέση στους βαθμούς.

Πολλά έχουν γραφτεί και περισσότερα ακόμα έχουν υπωθεί για το τι έγινε στην Αργεντινή, όμως ο ίδιος τώρα βγαίνει να δηλώσει πως:

Δεν θα αλλάξω τον τρόπο που οδηγώ. Πάντα το έκανα με πολύ μεγάλη ένταση κι έτσι θα συνεχίσω. Κατάλαβα το λάθος μου. Τιμωρήθηκα και το πρώτο που έκανα, αφού έβγαλα το κράνος μου, ήταν να πάω να ζητήσω συγγνώμη από τον Valentino. Έκανα λάθος, αλλά ήταν ένα λάθος που μπορεί να συμβεί σε όλους επειδή όλοι είμαστε στο όριο. Πάντα μαθαίνω από τα λάθη μου, αλλά τελειώνει εδώ το θέμα. Συνέβη με τον Valentino, αλλά θα μπορούσε να είχε συμβεί με τον οποιονδήποτε. Προσπαθώ να αναλύω καταστάσεις μέσα στην πίστα, αλλά στην τελική ο Rossi είναι ένας οδηγός όπως όλοι οι άλλοι. Πάντα θα είμαι στο όριο και δεν θ’ αλλάξω το DNA μου. Έχω καλή αίσθηση για το επόμενο Grand Prix.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles