spot_img

Παραμένει αισιόδοξος ο Vettel παρά την ήττα στην Monza

O Sebastian Vettel δεν κατάφερε να κερδίσει στο GP Ιταλίας στην έδρα της Ferrari, όμως μοιάζει πιο αποφασισμένος από ποτέ.

Ο Γερμανός τερμάτισε στην 3η θέση και σε συνδυασμό με τη νίκη του Lewis Hamilton έπεσε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στην 2η θέση του πρωταθλήματος οδηγών. Επιπλέον το 1-2 της Mercedes στην έδρα της Scuderia και το 3-5 της Ferrari, εκτόξευσαν τη διαφορά στη βαθμολογία των κατασκευαστών στους 62 βαθμούς.

Νομίζω χάναμε περίπου 0.5s στον γύρο, αλλά δεν μπορείς να κρίνεις από όλα τα μέρη του αγώνα. Δεν με απασχολεί τόσο η διαφορά. Η Monza είναι ένα πολύ συγκεκριμένο μέρος. Εάν έχεις αυτό το λίγο παραπάνω και την αυτοπεποίθηση, τότε κάνει μεγάλη διαφορά. Δεν με απασχολεί όμως τόσο αυτό. Γνωρίζαμε πως θα είναι κάπως δύσκολα για εμάς στον αγώνα. Περιμέναμε ωστόσο πως θα είμαστε πιο γρήγοροι, αλλά δεν είναι ωραίο να τους βλέπεις να κερδίζουν. Τουλάχιστον με την 3η θέση δώσαμε τα πάντα και αυτό είναι το σημαντικό.

Ο Vettel συνέχισε λέγοντας πως η ομάδα του έδωσε τα πάντα για τον κόσμο στον εντός έδρας αγώνα της Scuderia. Επιπλέον πιστεύει πως πλέον είναι πιο προσηλωμένοι από ποτέ, ενώ τόνισε πως η θέση της Ferrari είναι μόνο η κορυφή.

«Δώσαμε τα πάντα για τον κόσμο. Η υποστήριξη που είχαμε ήταν φανταστική και παρά τη διαφορά που είχαμε [από Mercedes], παραμένω πολύ αισιόδοξος. Ξέρω πως όλοι θα είναι πιο αποφασισμένοι από ποτέ. Έχουμε το πνεύμα. Είναι ένα ταξίδι και μένει να δούμε που θα μας βγάλει. Δεν είμαστε όσο ευχαριστημένοι θα θέλαμε και παρά τη καλή σεζόν, δεν είναι αρκετό αυτό. H Ferrari πρέπει να είναι μπροστά, η Ferrari πρέπει να είναι πάντα στη κορυφή. Η Mercedes μας βάζει πολύ δύσκολα, αλλά θα δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles