spot_img

Παρουσιάστηκε και πάτησε πίστα η Williams FW43 (photos)

Η Williams έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του νέου της μονοθεσίου για το 2020, της FW43, η οποία ήδη έχει αλλαγές σε σχέση με τα renders.

Η ομάδα του Grove είχε τη χειρότερη χρονιά στην ιστορία της στην F1, σκοράροντας μόλις 1 βαθμό σε 21 αγώνες, ενώ στους 20 από αυτούς ήταν το πιο αργό μονοθέσιο. Η χρονιά ήταν χαμένη από την αρχή και οι ελπίδες της Williams μεταφέρονται τώρα στην FW43.

Το μονοθέσιο αποτελεί εξέλιξη της FW42 και στην ομάδα ευελπιστούν να λύσουν τα θεμελιώδη προβλήματα που είχαν το 2019. Εξελιγμένο εμπρός μέρος, με την εμπρός αεροτομή να μοιάζει με αυτή στο τέλος του 2019, διαφοροποιημένα sidepods και εξελιγμένα, αλλά απλά bardgeboards. Αρκετά υψηλή γωνία rake, σε αντίθεση με αυτό που έχουμε δει στη Mercedes και περιμένουμε επίσης από την Racing Point. Όπως με κάθε ομάδα, αναμένονται αναβαθμίσεις, κυρίως στο δεύτερο χειμερινό τεστ. Ο χρωματισμός έχει υποστεί μεγάλες αλλαγές, με το κόκκινο του βασικού χορηγού της ομάδας, ROKiT, να κυριαρχεί στο πλαϊνό μέρος και στη πίσω αεροτομή. Στο εμπρός μέρος έχουμε έναν συνδυασμό λευκού με το ανοικτό μπλε που είδαμε πέρυσι, αλλά σε διαφορετικό σχεδιασμό.

Williams FW43

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Με τους τεχνικούς κανονισμούς του 2021 να αλλάζουν δραματικά, το 2020 αποτελεί μεταβατική χρονιά για την Williams, η οποία ελπίζει με το νέο μονοθέσιο να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στο grid. Ο George Russell παραμένει για δεύτερη σερί χρονιά στην ομάδα και θα έχει φέτος για teammate τον Nicholas Latifi που μέχρι πέρυσι οδηγούσε στην Formula 2.

Williams FW43

Williams FW43

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles